Super League: Διατήρησε το αήττητο εκτός έδρας η Κ17 του ΑΟΞ με νέα νίκη και 3 δοκάρια επί του Βόλου

Δίκαια νίκη πήρε η εφηβική ομάδα της Ξάνθης Κ17 που επικράτησε στο ΕΑΚ Βόλυ με 1-2 του τοπικού Βόλου έχοντας και τρία δοκάρια και παρέμεινε δεύτερη με 17 βαθμούς για την 11η αγωνιστική της Super League Κ17.

Η ομάδα της Θράκης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση αν και άτυχη έχοντας δυο δοκάρια στο 13′ σε κεφαλιά του Αγοραστού και στο 30′ σε σουτ του Δεληγιαννίδη. Οτι όμως δεν έγινε νωρίτερα το έκανε στο 37′ ο Δεληγιαννίδης με σουτ από ωραία πάσα του Νικολαίδη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 60′ κέρδισαν πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν σε 1-1. Η Ξάνθη ωστόσο αντέδρασε γρήγορα και στο 70′ ο Τουλουμενίδης με κεφαλιά έκανε το 1-2, με τον Τσελεμπάκη στο 90′ να έχει δοκάρι ύστερα από ωράιο σουτ στο φινάλε της αναμέτρησης.

Με την τρίτη της αυτή νίκη εκτός έδρας (εχει και μια στα Πηγάδια) η Ξάνθη έφτασε τους 17 βαθμούς σε 10 αγώνες, κράτησε το εκτός έδρας αήττητο και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία του Παναιτωλικού στην Λαμία και την ήττα έκπληξη του Άρη από τον ΠΑΣ αφησε στο -2 τους Αγρινιώτες, στο -3 τον Άρη, ενώ ο Βόλος έμεινε στους 12.

ΞΑΝΘΗ (Προδρομίτης-Δημητριάδης): Νικολακούλης, Μητρούσης, Βαρσάμης, Λουλούδης, Ζαχαρής, Τσελεμπάκης, Τσολακίδης (64′ Ματζαρίδης), Τηλαβερίδης (80′ Γουναρίδης), Δεληγιαννίδης, Νικολαίδης (66′ Τουλουμενίδης), Αγοραστός (80′ Γιαρμαντζίδης)