Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ο Κωνσταντίνος Πάντσιος

Έφυγε εντελώς ξαφνικά από ανακοπή,  το απόγευμα της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου,  ο πρώην διαιτητής Βόλεϊ,  πρόεδρος του Προμηθέα Πυλαίας και βασικός  διαχειριστής του liberovolley,  Κων/νος Πάντσιος σε ηλικία 69 ετών! 

Την είδηση μετέφερε αργά το βράδυ του Σαββάτου το μπλογκ στο οποίο τόσα χρόνια αρθρογραφούσε, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και ιδιαίτερα αγαπώντας και ασχολούμενος με τις εξελίξεις στο βόλεϊ της Θράκης και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.

«Στα 12 χρόνια που αρθρογραφούσε στο  liberovolley, μπορεί ορισμένες   φορές να έκανε σκληρή κριτική, αλλά ήταν πάντα αντικειμενικός και  χωρίς εξαρτήσεις από κανένα. Γιαυτό και πάντα, έστω και λίγο αργά, δικαιώνονταν! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα  τον σκεπάσει!», αναφέρει το μπλογκ.

«Θερμά  συλλυπητήρια στη σύζυγό του Λία και στα παιδιά του Ανδρέα και Ηρακλή!», προστίθεται. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στον ιερό ναό Αγίου Ελευθερίου, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 14.30 το μεσημέρι, ενώ η ταφή  στα κοιμητήρια της Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης!