Ξεκινά προπονητική καριέρα ως υπεύθυνος αλμάτων της Ολυμπιάδας Κομοτηνής ο Κώστας Μπανιώτης

Το επόμενο βήμα, μετά την εγκατάλειψη του πρωταθλητισμού, ήρθε για τον Κώστα Μπανιώτη. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης των τελευταίων 15 χρόνων και ένας από τους κορυφαίους Θρακιώτες αθλητές όλων των εποχών, αποφάσισε να ξεκινήσει προπονητική καριέρα, όπως είχε προαναγγείλει.

Εχοντας πλέον επιστρέψει στην Κομοτηνή, αναλαμβάνει υπεύθυνος σχεδιασμού και επιβλέπων όλων των αλτικών αγωνισμάτων της ακαδημίας στίβου της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, του συλλογου στον οποίο ανδρώθηκε και τον οποίο δεν εγκατέλειψε πότέ όλα αυτά τα χρόνια που έκανε υψηλό αθλητισμό παρά τις προτάσεις που είχε.

Η ανακοινωση της Ολυμπιάδας Κομοτηνής έχει ως εξής:

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Κώστας Μπανιώτης αναλαμβάνει υπεύθυνος σχεδιασμού και επιβλέπων όλων των αλτικών αγωνισμάτων του συλλόγου!!! Το κεφάλαιο του Πρωταθλητισμού κλείνει για να ανοίξει ένα νέο, διαφορετικό. Οι επιτυχίες σου, τα μετάλλια σου σε Παγκόσμιο επίπεδο, το ήθος και η εμπειρία σου μιλούν απο μόνα τους. Τυχεροί οι αθλητές που θα χουν την τύχη να σε έχουν δίπλα τους. Η Κομοτηνή ανεβάζει το επίπεδο όλου του στίβου μαζί σου! Κώστα καλώς ήρθες!!

Ο ίδιος ο Κώστας Μπανιώτης ανέφερε σε ανάρτησή του:

Με μεγάλη χαρά και πολύ ενθουσιασμό, ανακοινώνω την συνεργασία μου με την Ολυμπιάδα Κομοτηνής, την ομάδα στην οποία βρίσκομαι από μικρό παιδί.Με πλήρως οργανωμένα τμήματα από μικρές ηλικίες, ευελπιστω μέσα από αυτήν την συνεργασία, να μεταλαμπαδευσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της πόλης μου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "EOES ACEAN ΠΙΟ ΨΗΛΑ ME ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΝΙΩΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΛΜΑΤΩΝ ΑΩΝ www.facebok.com/olympiadakomotinis Μετά απο τόσες διακρίσεις σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, παίρνει θέση στο πόστο που πάντα ήταν το επόμενο βήμα! ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ You f"