Πέσαν οι υπογραφές για την ανάπλαση του γηπέδου του Αβάτου με μεταλλική κερκίδα 600 θέσεων

Υπογράφηκε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και των αναδόχων του έργου για την ανάπλαση του Γηπέδου Αβάτου στον Δήμο Τοπείρου.

Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών. Οι εργασίες ανάπλασης ξεκινούν άμεσα με σκοπό την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου και την αποκατάσταση των αποδυτηρίων, τη διαμόρφωση χώρων υγιεινής, την επισκευή των περιφράξεων και την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για το γήπεδο.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας 594 θέσεων.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, και δήλωσε πως μ’ αυτό “διαμορφώνουμε έναν σύγχρονο χώρο άθλησης στον οικισμό Αβάτου που μπορεί να χρησιμοποιείται από τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας“.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε, “ακολουθούν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του γηπέδου Ερασμίου, ενώ σχεδιάζουμε και δρομολογούμε αναπλάσεις σε κοινόχρηστους χώρους και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας”.