Απογοήτευση Μάνταλου για την μη πρόκριση της Εθνικής αλλά και ψήφος εμπιστοσύνης στον Τζον Φαν’τ Σχιπ

Η Ελλάδα ηττήθηκε 1-0 από την Ισπανία, με τον Κομοτηναίο αρχηγό Πέτρο Μάνταλο να μιλάει μετά το ματς και να εμφανίζεται απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

«Μόνο απογοητευμένοι πρέπει να νιώθουμε. Τα δώσαμε όλα. Με τέτοιες ομάδες δεν αρκεί να δίνεις τα πάντα, χρειάζεται να έχεις και την τύχη μαζί σου. Νομίζω δεν την είχαμε, μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις, δεν έχω τι να πω. Είμαστε απογοητευμένοι, το όνειρο τελειώνει εδώ».

Για τη φάση του πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση σχολιασε: «Δεν την έχω δει, απλά από τις συζητήσεις που ακούω από τους προπονητές λένε πως είναι και δεν είναι. Δεν μπορώ να έχω άποψη».

Για την καλή εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου την οποία θα πρέπει να αξιοποιήσει στο μέλλον η Εθνική μας, ο Πέτρος Μάνταλος είπε: «Η εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο είναι που διαφοροποιεί μία μεγάλη ομάδα από μία μικρότερη. Πρέπει αυτό το καλό μας διάστημα να καταφέρουμε να το κάνουμε να διαρκεί για 90 λεπτά» .

Ακόμα, σε δηλώσεις του στο Sport24 δήλωσε, πάντα έχοντας και την ιδιότητα του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας, ότι όλοι οι διεθνείς επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας με τον Ολλανδό τεχνικό της Εθνικής Ομάδας Τζον Φαν’τ Σχιπ.

«Όποιον ποδοσφαιριστή και να ρωτήσετε θα σας πει το ίδιο πράγμα. Νομίζω πως η δουλειά του προπονητή φαίνεται στο γήπεδο. Δεν είμαστε βέβαια εμείς που θα αποφασίσουμε αν θα μείνει ή θα φύγει. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως όλοι οι διεθνείς είναι μαζί του.

Θέλουμε τη νίκη με το Κόσοβο για να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται αυτή την προκριματική φάση. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Φάνηκε και στα 90 λεπτά ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο απέναντί μας. Ξέρουμε ποια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε.

Νομίζω ότι προσπαθήσαμε, τα δώσαμε όλα, αλλά είχα πει και πριν το ματς ότι κόντρα σε αυτές τι ομάδες δεν φτάνει να δώσεις ό,τι έχεις. Χρειάζεσαι και την τύχη που σήμερα δεν την είχαμε καθόλου με το μέρος μας. Δεχθήκαμε ένα γκολ με πέναλτι και μετά ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση».