«Η Ελλάδα μπορεί να τρομάξει την Ισπανία!» Η ανάλυση του Ρόκα για τη μάχη της Εθνικής

Στην ΕΡΑ Σπορ και τον Δημήτρη Μαλισιώβα μίλησε ο Ισπανός πρώην παίκτης και προπονητής του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα, που εργάζεται στην χώρα του σαν σκάουτερ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, για τη μάχη της Εθνικής κόντρα στην Ισπανία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τις ελπίδες τις Εθνικής για θετικό αποτέλεσμα: «Το θετικό αποτέλεσμα δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, έγινε και στη Γρανάδα. Αν πανε για το ματς 100% και ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή με την κόντρα επίθεση, νομίζω ότι μπορεί να αιφνιδιάσει την Ισπανία».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Ισπανίας: «Η Ισπανία έχει πολλές επιλογές στο κέντρο. Ο Μπουσκέτς μπορεί να καθορίσει τον ρυθμό, ο Ντάνι Όλμο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι μπακ της παίζουν πολύ ψηλά οπότε εκεί είναι η ευκαιρία της Ελλάδας να τους χτυπήσει».

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται καλύτερα σαν σκάουτερ η σαν προπονητής, απάντησε: «Για εμένα το καλύτερο είναι ότι δουλεύω στον Παναθηναϊκό. Μπήκα σε ένα σύλλογο και και μια οικογένεια που παρά τις δυσκολίες έχει στόχο να ξαναγίνει μεγάλη».

Ενώ κλείνοντας, ανέφερε: «Στην Ισπανία ψάχνω συνεχώς παίκτες για τον Παναθηναϊκό. Δεν σταματάμε. Δεν υπάρχει μέρα που δεν παρακολουθούμε 15-20 παίκτες ο καθένας από εμάς».