Τρία χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό η Εβρίτισσα Κατερίνα Εμμανουηλίδου στο Πανελλήνιο Βετεράνων της Λάρισας

Η βετεράνος κολυμβήτρια Κατερίνα Εμμανουηλίδου κατέκτησε συνολικά 4 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων της Λάρισας.

Η κολυμβήτρια με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη μετά από 13 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στις πισίνες και κατάφερε να ανέβει τρεις φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου (χρυσό μετάλλιο) και μία στο δεύτερο (αργυρό μετάλλιο).

Εμφανώς συγκινημένη η Εμμανουηλίδου που μετά από τόσα χρόνια επέστρεψε στις πισίνες και αγωνίστηκε, θέλησε με ανάρτηση της να το κάνει ευρέως γνωστό:

“13 χρόνια μετά ξανά στον βατήρα περιμένοντας την κόρνα. 🏊

Πίστευα ότι δεν θα το επιχειρούσα ξανά ποτέ , όμως …ποτέ μην λες ποτέ λένε και είναι αλήθεια.

1η μου αγώνες ως αθλήτρια master κλείνουν με 4 μετάλλια 3 χρυσά 🏅 & 1 αργυρό 🥈

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων στην Λάρισα με γέμισε μόνο με όμορφα συναισθήματα, θυμήθηκα γιατί αγαπούσα τους αγώνες και γιατί ήθελα να γίνομαι καλύτερη στο άθλημα που αγαπούσα αλλά και συνεχίζω να αγαπώ.

Πολλοί παλιοί αθλητές κολύμβησης πιστεύω ότι θα έχετε τίς ίδιες σκέψεις που είχα και εγώ πρίν φτάσω στο κολυμβητήριο την πρώτη ημέρα τών αγώνων. …. Τι πάω να κάνω τώρα? Έχω πάρει όλα αυτά που ήθελα ως κολυμβήτρια (στην ηλικία που έπρεπε), και πολλές ακόμα σκέψεις λίγο πρίν φτάσω στο κολυμβητήριο γέμισαν το μυαλό μου .

Όλα όμως ήρθαν τόσο φυσιολογικά ξανά σαν να μην είχα λείψει ποτέ … ίδιο άγχος για το αποτέλεσμα, ίδιο ζήλο για την επιτυχία και σίγουρα στο τέλος η ικανοποίηση , ότι τα κατάφερα ,όχι να πάρω μετάλλιο ή να βγω πρώτη ή να πετύχω τον χρόνο που είχα στόχο αλλά γιατί κατάφερα να είμαι εκεί να δείξω σε εμένα ότι μπορώ χωρίς να με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.

Όλοι οι αθλητές γινόμαστε καλύτεροι μέσα από τους αγώνες και οι αγώνες των masters είναι μια γιορτή για το άθλημα . Μακάρι να γίνονται συχνότερα διοργανώσεις βετεράνων , μικρότερες αλλά και μεγαλύτερες

Συνοψίζοντας λοιπόν το πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων για εμένα αλλά και για όλη την ομάδα που είμασταν εκεί ήταν η αρχή ενός νέου κύκλου στην κολύμβηση .

13 μετάλλια στο σύνολο από 5 συμμετέχοντες ως προπονήτρια με κάνει να νιώθω υπερήφανη για την προσπάθεια όλων.

Ως αθλήτρια master πλέον το αποτέλεσμα μου με κάνει χαρούμενη και μου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για την επόμενη διοργάνωση”