Σοβαρό τροχαίο για Κούγια επιστρέφοντας από την Θράκη στην Αθήνα – «Καρφώθηκε» σε φορτηγό στην Εθνική Οδό

O γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας είχε σοβαρό τροχαίο απόψε στην εθνική οδό, προφανώς επιστρέφοντας από την Θράκη όπου βρισκόταν, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση του ThrakiSportS.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, ο Αλέξης Κούγιας κινούταν από Λάρισα προς Αθήνα. Στο 308o χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού, είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας να «καρφωθεί» στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε, διαλύθηκε αλλά όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά. Υπενθυμίζεται ότι ο Κουγιας ήταν το προηγούμενο 24ωρο στην Ξάνθη και μάλιστα εθεάθη να δειπνεί 24 ώρες πριν το ατυχημα με τον προεδρο του Ορφέα Ξάνθης Χρηστο Μουρτζανο.