ΕΠΣ Ξάνθης: Στο Νοσοκομείο παίκτης μετά την σύρραξη στο Διομήδεια – Γενισέα! Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα

Η οριστική διακοπή στον αγώνα του Απόλλωνα Διομήδειας με την Ελπίδα Γενισέας ήταν το γεγονός της (λειψής) αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Οπως έγραψε από το Σάββατο το ThrakiSportS, η αναμέτρηση διεκόπη οριστικά περίπου ένα τέταρτο πριν τη λήξη της, όταν προκλήθηκε σύρραξη μεταξυ των παικτών των δυο ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φύλλο αγώνα δεν έκλεισε αποδίδοντας την ευθύνη για τη μη συνέχιση σε κάποια από τις δύο ομάδες, αν και η τύχη του θα κριθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή.

Ο διαιτητής Σταφυλάς, από την ΕΠΣ Έβρου που όμως μένει στην Ξάνθη και ορίζεται εκει σε αγωνες, φέρεται να γράφει ότι μετά τα γεγονότα που συνεβησαν δεν μπορούσε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Πιο πριν από το τσεπάκι του βγήκαν δύο κόκκινες κάρτες εις βάρος δύο ποδοσφαιριστών, ενός από κάθε ομάδα, που ήταν οι αρχικοί πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

Ο ένας ήταν ο γκολκίπερ της Γενισέας Παπαδόπουλος και ο άλλος ο Σαρίδης της Διομήδειας, στον οποίο μάλιστα βγήκε ο ώμος και χρειάστηκε αμέσως μετά να μεταβεί στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Τα επεισόδια που συνέβησαν στην αναμέτρηση απασχολούν σοβαρά την διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης, καθως ειναι αρνητικά για την συνολική εικόνα του πρωταθλήματος.