Δείπνο Κούγια με τον πρόεδρο του Ορφέα στην Ξάνθη! «Ο Αλέξης είναι φίλος και αγαπά την πόλη μας» το σχόλιο Γιαλάογλου

Μια πληροφορία που μετέδωσε το μεσημέρι ο Γιάννης Τσιλιγκιρίδης στο προσωπικό του προφίλ στο facebook άναψε… διαδικτυακές φωτιές.

Και αυτο γιατί σε μια περίοδο που η ΠΑΕ Ξάνθη βάλλεται από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας αλλά και πολύ πρόσφατα ζήτησε με τον πιο επίσημο τρόπο να της αφαιρεθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της SL2 λόγω της υπόθεσης Μπιλ Πάπας, ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ βρέθηκε στην πόλη της Θράκης.

Και όχι μόνο αυτό. Σύμφωνα με το σχετικό ποστ: «Στην Ξάνθη βρίσκεται ο Αλέξης Κούγιας που χθες το βράδυ γευμάτισε σε ταβέρνα της πόλης μας με τον Χρήστο Μουρτζανο!». Για όσους δεν το γνωρίζουν ο τελευταίος είναι ο πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης.

Οπως γίνεται αντιληπτό υπήρξαν αντιδράσεις ορισμένων φίλων του ΑΟΞ, που αναρωτήθηκαν «γιατί δεν τον πέταξαν στον Νέστο». Ωστόσο προς έκπληξη όλων, ένας από τους πιο γνωστούς επώνυμους οπαδούς του ΑΟΞ και συνάδελφος του Κούγια, ο Ξανθιώτης δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου, απάντησε δημόσια σε αυτούς που κάνουν τέτοιου είδους σχόλια.

«Μπράβο τον Χρήστο! Τιμα την πόλη με την φιλοξενία του! Ο Αλέξης είναι φίλος και αγαπά την πόλη μας!», ανέφερε ο Στέργιος Γιαλάογλου, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει στο παρελθόν να βλέπει στο πλευρό του Κούγια αναμέτρηση του ΑΟΞ με την ΑΕΛ στο (με πράσινα κρεκλάκια τότε) γήπεδο των Πηγαδίων.

Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Κούγιας, που βρέθηκε για επαγγελματικό λόγο στην Ξάνθη καθώς είχε το δικαστήριο της ΕΛΒΙΖ την Τρίτη, δεν είναι persona non grata στην πόλη, στον βαθμό τουλάχιστον που αρκετοί παρουσίαζαν. Πάντως γεγονός είναι ότι η παρουσία του δεν περνά απαρατήρητη στην συγεκριμένη χρονική συγκυρία, που αμφισβητείται το ιδιοκτησιακό καθεστως και το μελλον της ΠΑΕ…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.