Αφαιρέθηκε το όνομα του Μάκη Τζάτζου από μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη 3,5 μήνες μετά την παραίτησή του

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τέσσερις μήνες για να αφαιρεθεί το όνομα του Μάκη Τζάτζου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ξάνθη, από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκε ακριβώς ένας χρόνος από την εκλογή του νέου ΔΣ υπό την προεδρία του Μπιλ Πάπας, ωστόσο το όνομα του Τζάτζου παρέμενε έστω και αν υπάρχει έγγραφη παραίτησή του από τα μέσα του καλοκαιριού.

Ο Τζάτζος φυσικά δεν εγκαταλείπει την ομάδα και πάντα βρίσκεται κοντά της, όπως έκανε και την περασμένη Κυριακή στην πρεμιέρα με τον Πιερικό στην Κατερίνη (φωτο). Βέβαια αίσθηση προκάλεσε ότι δεν κάθισε με το υπόλοιπο ΔΣ αλλά με δική του παρέα, παλαιμάχων, στο κέντρο του γηπέδου.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και τίποτα, αφού η αλήθεια είναι ότι και την περσινή σεζόν που ήταν στο ΔΣ, στα Πηγάδια ο Μάκης Τζάτζος απέφευγε να κάθεται μαζί με Γιαμουρίδη, Ουζουνίδη και τους λοιπούς εκ Θεσσαλονίκης κυρίως ορμώμενους που απάρτιζαν το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η αφαίρεση του ονόματος του Τζάτζου δείχνει μάλλον πρόθεση τελικά το λοιπό σχήμα να παραμείνει ως έχει, χωρίς να υπάρξει αντικατάστασή του παλαίμαχου παίκτη. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει, αφού την ίδια ώρα εντείνονται οι συνομιλίες και πληθαίνουν οι πληροφορίες για επικείμενες ριζικές αλλαγές στα διοικητικά – αλλά ενδεχομένως και στο ιδιοκτησιακό – του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι η θητεια του υπάρχοντος ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη λήγει επισήμως σε έναν χρόνο. Μετά την αποχώρηση Τζάτζου παραμένει πλέον εξαμελές και συγκεκριμένα ο Μπιλ Πάπας ως πρόεδρος, ο Φάνης Ουζουνίδης ως αντιπρόεδρος, ο Τάσος Γιαμουρίδης ως διευθύνων σύμβουλος και οι Ανδρέας Γκαβίνης, Χρήστος Καραγκιοζέλης και Σοφία Ψωμά ως απλά μέλη.