Γ’ Εθνική: Παρελθόν ο Χατζηστάθης από τον Νέστο! Επέστρεψε Χρυσούπολη ο κόουτς των επιτυχιών Κυριάκος Κετσιεμενίδης

Αυτό που φημολογούνταν από την αρχή σχεδόν της σεζόν έγινε πραγματικότητα και ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης θα είναι ο νέος προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης στην θέση του Θεόφιλου Χατζηστάθη.

Μάλιστα παρακολούθησε και προ ημερών τον αγώνα του Νέστου Χρυσούπολης με τον Αγροτικό Αστέρα και μια ημέρα μετά την ήττα του Νέστου από τον Θερμαϊκό) τον φέρνει μετά από 1,5 χρόνο πίσω στην ομάδα που μεγαλούργησε μια διετία κατακτώντας την δεύτερη θέση.

Ο Κετσιεμενίδης που περίμενε και εξελίξεις στην Καβάλα αλλά και στην Δόξα Δράμας, την Τρίτη κιόλας θα προπονήσει για πρώτη φορά τον Νέστο σε γνώριμο όμως περιβάλλον, και θα κάνει ντεμπούτο εντός έδρας στο Καβαλιώτικο ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, με στόχο το π΄ρωτο τρίποντο στο πρωτάθλημα (1 βαθμό μόλις έχει η ομάδα της Χρυσούπολης).

Ο 41χρονος ξανθιώτης τεχνικός που πέρυσι αλλιώς περίμενε την ενασχόληση του με την αγαπημένη του ομάδα τον ΑΟΞ, αφού η ομάδα δεν αγωνίστηκε λόγω κορωνοιού σε κανένα αγώνα. Ο Κετσιεμενίδης με την ομάδα της Χρυσούπολης πρωταγωνίστησε και πήρε την άνοδο, άσχετα εαν οι Καβαλιώτες προτίμησαν να μην ανέβουν, ενώ έκανε πολύ καλή δουλειά κατακτώντας τα πάντα με τον Άρη Αβάτου.

Η ανακοίνωση του Νέστου: “Νέος προπονητής για την ομαδα μας, αλλά παλιός γνώριμος για την ομαδας. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΣΤΑΡΑ ΜΑΣ”

Από την άλλη o 39χρονος Χατζησταθης που κατάγεται από τη Χρυσούπολη, δεν κατάφερε να πετύχει αυτά που ήθελε με τον Νέστο φέτος αλλά και πέρυσι σε μια μεταβατική χρονιά και ίσως πλήρωσε την απειρία του με αντρική ομάδα σε τέτοια επίπεδο.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Χατζηστάθη Θεόφιλο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Θεόφιλο για τον ζήλο και την εργατικότητα που έδειξε σε όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της προπονητικής του σταδιοδρομία” αναφέρει η ανακοίνωση του Νέστου.