Γ’ Εθνική: Καθάριος «σέρβιρε» γκολ στον Αλέξη Μελισσόπουλο που πάει για νταμπλ και με τον Αγροτικό Αστέρα!

Το δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα δυο φορές βρήκε ο Αλεξανδρος Μελισσόπουλος χαρίζοντας στον Αγροτικό Αστέρα την πολύτιμη νίκη με ανατροπή 1-2 κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ανοίγοντας λογαριασμό για την ομάδα του Ευόσμου που βρίσκεται στην δεύτερη θέση πίσω από το εκπληκτικό Άβατο.

Ο Αγροτικός αν και βρέθηκε πίσω στο 24′ με τον Γεωργιάδη, έκανε την ανατροπή με μαέστρο τον Παύλο Καθάριο που έδωσε δυο ασίστ στο 26΄ και στο 60΄ στον εκτελεστή Αλέξανδρο Μελισσόπουλο που και φέτος θέλει να πετύχει ότι και πέρσι με τον Ορφέα Ξάνθης το νταμπλ, κερδίζοντας πρωτάθλημα και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ (είναι 2ος με 2 γκολ πίσω από τον Δημήτρη Βαφειαδη του Αβάτου που έχει 3). Πέρυσι είχε 10 γκολ (9 πρωταθλημα και ένα πλέι οφ).

Ο 30χρονος (γεννημένος στις 31/5/1991) επιθετικός σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και είναι γιος του αείμνηστου και σπουδαίου βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Τάσου Μελισσόπουλου. Ξεκίνησε από τα τμήματα Υποδομής της Skoda Ξάνθη και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Αστέρα Μαγικού, Τηλυκράτη Λευκάδας, Ζενιτ Τσασλαβ Τσεχίας συμπαίκτης με τον πρωην φορ του ΠΑΟΚ Μίκαελ Κρμέντσικ, Αιγινιακό, Βατανιακό, Ουτιέλ Ισπανίας, Ίντερ Λειψίας, Νέστο Χρυσούπολης, Καβάλα, Κεραυνό Πέρνης, Ηρόδοτο, Νέστο Χρυσούπολης και Ορφέα Ξάνθης (φώτο laskaris).