Καταγγελία Ραπτόπουλου: «Πήγα να παίξω διπλό την πουτ@ν@ την Ξάνθη στον Πιερικό και ο ΟΠΑΠ το κλείδωσε» (+video)

Τα… νεύρα του είχε ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Ραπτόπουλος επειδή δεν μπόρεσε να παίξει στο στοίχημα το διπλό της Ξάνθης μέσα στην Κατερίνη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

«Πάω να παίξω Πιερικός – Ξάνθη διπλό, αλλά δεν το πήρε», είπε μπαίνοντας στο αυτοκίνητο στο AutoVlog by Rap που κάνει στο YouTube.

«Πηγα να παίξω ΟΦΗ – Ατρόμητος Χ2, διπλή ευκαιρία, ΠΑΣ Γιαννινα – Παιναιτωλικος Χ2 διπλή ευκαιρία, Ρεαλ – Βαγεκανο 4 με εξι γκολ, Βολος – Αρης 2 ως 3 γκολ, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2 ως 3 γκολ και παίζω την πουτ@ν@ την Ξάνθη διπλό μέσα στην Κατερίνη και ο προποτζής πήδηξε μέχρι απάνω. Λέει δεν παίζει. Γιατί; Λέει γιατί ειναι… προποτζίδηκο», είπε στο ξεκίνημα του βίντεο ο Ραπτόπουλος.

Γεγονός είναι ότι το ματς Ξάνθη – Πιερικός όπως και πολλά άλλα της SL2 δεν μπορούν να παιχτούν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, αν και είχαν ανακοινωθεί αποδόσεις. Αλλά αυτό είναι κάτι σύνηθες για την συγκεκριμένη κατηγορία από πέρυσι.

Πάντως, τα σχόλια πέφτουν βροχή ότι στις προβλέψεις του μέχρι στιγμής ο Ραπτόπουλος δεν έπεσε μέσα. Και το ΟΦΗ-Ατρόμητος και το ΠΑΣ Γιαννινα-Παναιτωλικός δεν ήρθαν Χ2, όπως έλεγε, αλλά άσσοι και μάλιστα με καθαρά 2-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Αρα ήδη πήγε κουβά και δεν έχει μεγάλη σημασία τι έπαιξε ή για την ακρίβεια τι θα έπαιζε στο Πιερικός – ΑΟ Ξάνθη, αν και όλοι ελπιζουν η έμπνευσή του να μην έχει την ίδια τύχη με τις Σαββατιάτικες…