Γ’ Εθνική: Ξεχωρίζει το ξανθιώτικο ντέρμπι στο Κουτσό, την Δόξα Δράμας φιλοξενεί η Αλεξανδρούπολη (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με ενδιαφέροντα παιχνίδια με το ξανθιώτικο ντέρμπι στο Κουτσό ανάμεσα σε Αρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Δύσκολο αγώνα δίνει η Αλεξανδρούπολη με την Δόξα Δράμας.

Ξεκινάμε από το γήπεδο του Κουτσού εκεί όπου θα έχουμε συνολικά το 8ο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης για την Γ’ Εθνική (3 νίκες ο Αρης, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες ο Ορφέας Ξάνθης, τέρματα 4-3). Το σκορ που συνηθίζεται σε αυτά τα παιχνίδια είναι το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, αποτέλεσμα που έκατσε 4/4 παιχνίδια που επικρατησαν οι γηπεδούχοι (έχουμε μια επικράτηση 1-2 του Αβάτου και 2 λευκές ισοπαλίες). Στο ντέρμπι αυτό ο Άρης που ξεκίνησε εντυπωσιακα με 2/2 νίκες θέλει να συνεχίζει το απόλυτο κόντρα στον περσινό πρωταθλητή, που ξεκίνησε μέτρια έχοντας 1 βαθμό σε 2 αγώνες και θέλει με την σειρά του παρά τις απουσίες Μαυρόπουλου, Τορομανίδη και Μελισσόπουλου την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη του εκτός έδρας νίκη σε Ξανθιώτικο ντέρμπι.

Στην Αλεξανδρούπολη η τοπική ομάδα φιλοξενεί στο Φώτης Κοσμάς την Δόξα Δράμας για πρωτη φορά σε επίσημο αγώνα (έχουν δώσει και 2 φιλικά, έχοντας από μια νίκη η κάθε ομάδα). Οι Εβρίτες μετά το σημαντικό διπλό στην Ξάνθη επί του Ορφέα, θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους αυτή κόντρα σε μια ομάδα που ακόμα δημιουργείται, είναι ανέτοιμη αλλά αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην σεζόν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει στο πρόγραμμα ο αγώνας του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον δυνατό και Αγροτικό Αστέρα, ενώ ο πρωτοπόρος Πανδραμαϊκός φιλοξενεί τον Εθνικό Σοχού. Τέλος στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε Θερμαϊκός Θέρμης – Νέστος Χρυσούπολης και
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Αναγέννηση Πλαγιάς

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (15:00, LIVE THRAKISPORTS)
Θερμαϊκός Θέρμης – Νέστος Χρυσούπολης
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Αναγέννηση Πλαγιάς
Αλεξανδρούπολη FC – Δόξα Δράμας
Απόλλων Παραλιμνίου – Αγροτικός Αστέρας
Άρης Αβάτου – Oρφέας Ξάνθης
Πανδραμαϊκός – Εθνικός Σοχού