Γ’ Εθνική: Τρία στα τρία με τριάρα στο ντέρμπι με τον πρωταθλητή Ορφέα ένας Άρης να γουστάρεις…

Δίκαια νίκη πήρε ο Αρης Αβάτου στο γήπεδο του Κουτσού κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης με 3-0 σε έναν αγώνα που επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Χακή Τζαμπάζ.

Δυνατά μπήκε ο Άρης Αβάτο στο 2′ με τον Φούντα να σκοράρει πρώτη φορά με τα κίτρινα όταν έπιασε δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στην γωνιά νικώντας τον Γιουργουση. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 5′ αλλά ο Σαρηγιαννιδης δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ από καλή θέση πιάνοντας αέρα μετά από ωραία προσπάθεια του δραστήριου και πάλι Βαφειαδη.

Ο Ορφεας ισορρόπησε στο δεκάλεπτο και απείλησε με τον Ιωαννίδη στο 12′ αλλά ο Νταφόπουλος στο ντεμπούτο του με τον Αρη έδειξε έτοιμος και έστειλε δύσκολα την μπάλα κόρνερ. Στο 25′ ο Κωσταρελης δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 αφού το σουτ από την μικρή περιοχή βρήκε τα σώματα αμυντικών του Ορφέα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας μπήκε πολύ δυνατά για την ισοφάριση, και στο 46′ ο Γκασιμπαγιασιδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νταφοπουλο, όπως και στο 47′ ο Τορομανίδης όταν το φαουλ του δεν μπορεσε να νικήσει τον Νταφόπουλο που κράτησε το μηδεν. Στο 48′ ο αρχηγός Χακη Τζαμπαζ τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο. Αυτό επηρέασε τον Ορφέα που προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε αφού μεσολάβησε και η αποβολή του Κατρανίτσα και δέχτηκε δυο τέρματα στο φινάλε με δυο αλλαγές του Μπεδρελή, στο 84′ με τον Παπαδόπουλο και στο 86′ με τον Γκέκα.

Έτσι ο Άρης έφτασε τους 9 βαθμούς κάνοντας το 3/3 στο πρωτάθλημα και ταξιδεύει την επόμενη βδομάδα στην Δράμα όπου θα αντιμετωπίσει την Δόξα, ενώ ο Ορφέας με 1 μόλις βαθμό την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον Πανδραμαικό.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φούντας (86′ Κοντογιαννίδης), Σαρηγιαννίδης (71′ Παπαδόπουλος Ν.), Κωσταρέλης, Μελισσόπουλος Ρ. (71′ Καρατλίδης), Βαφειάδης (86′ Παναγιωτίδης), Λεωντσάκος (62′ Γκέκας), Ψεμματάς

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστης): Γιουργούσης, Τζαμπάζ Χακή (53′ Καραγκιόζης), Κατρανίτσας, Κριεζής, Παπαδόπουλος Λ., Βουλγαρίδης, Γκασιμπαγιαζίδης, Ιωαννίδης (81′ Παπαδάκης), Κουκουρίγκος, Τορομανίδης (71′ Σουκρήογλου), Αχμέτ Κόντο (81′ Χίντ Ιμέρ)