Γ’ Εθνική: Αδικία για την Αλεξανδρούπολη! Άξιζε την νίκη κόντρα στην Δόξα Δράμας αλλά έμεινε στην ισοπαλία

Ισόπαλη 1-1 έμεινε στην Αλεξανδρούπολη η τοπική ομάδα κόντρα στην ανανεωμένη Δόξα Δραμας ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη που αξιζε στο δεύτερο μερος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την έναρξη της επανάληψης όταν σε φαουλ του Ιορδανίδη o Τζανουλίνος με διπλή προσπάθεια σκοραρε με υπόδειξη του πρώτου επόπτη ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος. Ο Κώστας Πατσιώρας ισοφάρισε σε 1-1 με πεναλτι που κέρδισε ο Ρουμπιες. Αν και προσπαθησε η Αλεξ δεν κατάφερε να παρει την πολυπόθητο τρίποντο.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε για την Δόξα μόλις στο 3′ όταν στην κόντρα από αριστερά ο Χατζηκυριάκου έβγαλε την σέντρα και ο Κυριακίδης έπιασε το σουτ που ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να διώξει σε κόρνερ πάνω από τα δοκάρια του. Στο 10′ Εκτέλεση φάουλ από δεξιά για τους γηπεδούχους από τον Κ. Πατσιώρα έστειλε τη μπάλα κατευθείαν στην αγκαλιά του Κολιοφούκα, ενώ το ίδιο συνέβη στο 28′ με το αδύναμο σουτ του Καρακασίδη αλλά και ένα λεπτό αργότερα όταν ο γκολκίπερ τη Δόξας έδιωξε σε κόρνερ σουτ του ίδιου παίκτη.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο τερματοφύλακας της Αλεξανδρούπολης μπλόκαρε αρχικά σουτ του Τάσιου και στη συνέχεια ατομική προσπάθεια του Χατζηκυριάκου, ενώ στο τέλος είδε το πολύ καλό σουτ του Παπαϊωάννου από δεξιά να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για την Δόξα Δράμας όταν σε φάουλ από δεξιά με τον Ιορδανιδη είχαμε σύγχυση μέσα στην περιοχή του Παπαδόπουλου με τον Τζανουλίνο με διπλή προσπάθεια να σκοράρει με υπόδειξη του πρώτου επόπτη ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

Η Αλεξανδρούπολη ανέβασε απόδοση για να ισοφαρίσει. Στο 50′ ο Θανάσης Ρουμπιές σε μπόρεσε να αξιοποιήσει σέντρα από το Μαλτέζο απέναντι στην αφύλακτη εστία της Δόξας. Εξι λεπτά αργότερα ωστοσο ο ίδιος παίκτης ανετράπη μέσα στην αντίπαλη περιοχή από τον Χατζηκούρτη και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Πατσιώρας ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Μέχρι το τέλος του αγωνα υπήρχε ακόμα ένα καλό σουτ του Νάση Στοΐνοβιτς στο 71′ που έδιωξε σε κόρνερ ο Κολιοφούκας, ένα μακρινό σουτ του Δημήτρη Σιώπη που πέρασε πάνω από τα δοκάρια και ένα πλασέ του Μπαρέτα μέσα από την περιοχή. Διαιτητής ήταν η Καβαλιώτισσα Μυλοπούλου.

Την επόμενη αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη παίζει και πάλι στην έδρα της με τον Θερμαϊκό Θέρμης, ενώ η Δόξα Δράμας φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Στοϊνοβιτς): Παπαδόπουλος, Σιώπης, Στοϊνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Γκαϊτατζής, Πατσιώρας Κ., Αγγ. Πατσιώρας (67′ Δορουγιδένης), Μαλτέζος (67′ Σιδηρόπουλος), Ρουμπιές, Ν. Στοϊνοβιτς (87′ Γεωργαντζόπουλος), Καρακασίδης.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Φιλίππου): Κολιοφούκας, Ιορδανίδης, Πετρίδης, Χατζηκούρτης (69′ Μπακι), Γιαννούσης, Τζανουλίνος, Παπαϊωάννου, Στάικος (79′ Κοντος), Χατζηκυριάκου (69′ Μπρουιν), Τάσιος , Κυριακιδης (46′ Μπαρετας)