Ανακοίνωση Πιερικού κατά διαιτησίας Μπαϊρακτάρη: «Εφεύρεση το πέναλτι, μετά δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ μας»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Μπαϊρακτάρη μετά το ισόπαλο ματς της πρεμιέρας της Super League 2 κόντρα στην Ξάνθη εξέδωσε ο Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι το πέναλτι που κέρδισε ο Τσέλιος και εκτέλεσε έυστοχα ο Διαμαντόπουλος ήταν «εφεύρεση», ενώ στη συνέχεια του πρώτου μέρους ο διαιτητής αρνήθηκε να σφυρίξει καθαρή παράβαση και πέναλτι υπέρ της ομάδας της Κατερίνης.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, θέλουμε να εκφράσουμε τη μεγάλη μας ανησυχία για την αντιμετώπιση της ιστορικής μας ομάδας από τους διαιτητές που διήυθυναν το σημερινό παιχνίδι του Πιερικού με την Ξάνθη στην Κατερίνη. Έχουμε κάνει τεράστιο αγώνα για να επαναφέρουμε τον σύλλογό μας στα κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας μας. Επενδύσαμε χιλιάδες ευρώ και κάναμε τον Πιερικό, μια από τις πιο ελκυστικές και νομότυπες στις υποχρεώσεις της, ΠΑΕ στο πανελλήνιο.

Βλέπουμε όμως ότι οι προσπάθειες και οι αγωνίες μας, δεν εκτιμούνται από τους διαιτητές που σφυρίζουν την ομάδα μας. Το πέναλτι που «είδε» ο κύριος Μπαϊρακτάρης από την… Αθήνα και με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα της Ξάνθης, μας εξόργισε όλους γιατί ήταν καθαρά, εφεύρεση του εν λόγω κυρίου. Απεναντίας στη συνέχεια του αγώνα και κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, αρνήθηκε να σφυρίξει το υπέρ μας πέναλτι σε καθαρή ανατροπή ποδοσφαιριστή μας, μέσα στη μεγάλη περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας. Έτσι διαμόρφωσε εις βάρος ματς το αποτέλεσμα.

Δεν ζητάμε την εύνοια κανενός. Δεν θα αφήσουμε όμως κανέναν να παίξει με την ιστορία του συλλόγου μας, τους κόπους, τις αγωνίες, και την προσπάθειά μας να πρωταγωνιστήσουμε με την αξία μας στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν παρακαλάμε, δεν επαιτούμε για τη βοήθεια κανενός.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ δίκαιες και καθαρές διαιτησίες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τον σεβασμό των ανθρώπων που για να πληρώσουμε στα εντός έδρας παιχνίδια μας, «ματώνουμε» καθημερινά ώστε να είμαστε αξιόπιστοι, κύριοι απέναντι σε όλους και σωστοί στις υποχρεώσεις μας.

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε.