Super League: Χορταστική ισοπαλία της Κ17 του ΑΟΞ με τον Άρη στα Πηγάδια

Ισόπαλες με το χορταστικό 2-2 αναδείχθηκαν οι ομάδες της Ξάνθης και του Άρη Θεσσαλονίκης στην μεταξύ τους αναμέτρηση το μεσημέρι του Σαββάτου στα Πηγάδια για την 10η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Μετά από συγκλονιστική αναμέτρηση, στην διάρκεια της οποίας οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, μετά βρέθηκαν πίσω στο σκορε και τελικά ισοφάρισαν, οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς, αποτέλεσμα που τις διατηρεί ισόβαθμες στους 14 βαθμούς αλλά με την Ξάνθη να ευνοείται λόγω της νίκης της με 1-2 στην Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρει η Ξάνθη Σπορ, από όπου και η φωτογραφία, το σκορ άνοιξε στο 39′ με κεφαλιά του Αγοραστού από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Πέτρου Νικολαΐδη. Τρια λεπτά μετά, στο 42ο λεπτό, ισοφάρισε ο Αμπεριάδης με πλασέ και στο 57′ έγινε το 1-2 με τέρμα του Σταυρόπουλου.

Ωστόσο η Ξάνθη κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88′ όταν ο σκόρερ Αγοραστός κέρδισε το πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ με εύστοχη ο Τουλουμενίδης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Δανδανόπουλο και Κεχαγιά Ομέρ Εμίν της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Προδρομίτης – Δημητριάδης): Νικολακούλης, Μητρούσης, Βαρσάμης (69′ Γιαρματζίδης), Λουλούδης, Ζαχάρης, Τσελεμπάκης (81′ Τσολακίδης), Ζεκιράι (53′ Μπουτσικούδης), Τηλαβερίδης, Αγοραστός, Δεληγιαννίδης, Νικολαΐδης (53′ Τουλουμενίδης).
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Γεωργιάδης, Σεβαστίδης, Παπαιωάννου, Τσομπανίδης, Τανούλης, Κοντονικολάου, Αμπεριάδης, Αλμυράς, Ζλάτκος, Τσαλίκογλου, Σταυρόπουλος.