Super League: Ασίστ ο Μάνταλος αλλά γκέλα της ΑΕΚ στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα

Στο 2-2 έμειναν Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα στο 13′, παίρνοντας ανταμοιβή για το καλό ξεκίνημά της. Ο Μάνταλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Λιβάι Γκαρσία πήδηξε πολύ ψηλά και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο 41′, σε μια από τις λίγες επισκέψεις στα καρέ του Στάνκοβιτς. Ο Νίκολας Μαρτίνεζ έκανε τη γλυκιά σέντρα από τα δεξιά, ο Ιωαννίδης πήδηξε πιο ψηλά από τον Τζαβέλλα και με ωραία κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Τζανλούκα Φέστα έφεραν τούμπα το παιχνίδι στο 62ο λεπτό. Ο Μαρτίνες έκανε τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ προς τον Παμλίδη. Αυτός πλησίασε στην περιοχή αλλά ο Ρότα με τον Βράνιες τον έκλεισαν.

Ο Τσιλούλης επωφελήθηκε από την κόντρα και έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το σουτ ωστόσο ο Στάνκοβιτς τον σταμάτησε. Ο Παμλίδης πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1.

Η ΑΕΚ είχε απάντηση στο γκολ του Παμλίδη στο 80ο λεπτό. Ο Άμραμπατ σέντραρε από τα δεξιά, ο Αραούχο έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και στο βάθος της εστίας του Κότσαρη για το τελικό 2-2.