Pre League: Μόνος πρώτος ο Άθλος Ορεστιάδας – «Καθάρισε» και τον Άρη

Ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση από τον Άθλο Ορεστιάδας, ο οποίος πέτυχε την πρώτη του εντός έδρας νίκη.

Η ομάδα του Μπάμπη Σταματόπουλου, όντας σε εξαιρετική μέρα στην επίθεση, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Άρη, ο οποίος ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός.

Ο Άθλος μπήκε προηγούμενος στο πρώτο σετ με 7-3 και 12-19, με τον Άρη να μαζεύει το σκορ σε 17-17 και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο, με τον Άθλο να βρίσκει τις λύσεις στην επίθεση στο τέλος του σετ για το 1-0 με 25-23.

Με την ψυχολογία του κερδισμένου σετ, οι Ορεστιαδίτες, συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, ανοίγοντας από νωρίς τη διαφορά στο 8-4 και στο 14-9, διαφορά την οποία κράτησε, κάνοντας το 2-0 με 25-17.

Το τρίτο σετ είχε την εικόνα του πρώτου με τον Άθλο να κάνει μικρές διαφορές και τον Άρη να ακολουθεί στο σκορ. Στο κρίσιμο σημείο, ο Άθλος προηγήθηκε με 22-19, κάνοντας τελικά το 3-0 με 25-23.

Πλέον, ο Άθλος συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, μετά την ήττα και του Πήγασου Πολίχνης και θέλει να πάει ανεβασμένος στο ντέρμπι της Θράκης, απέναντι στην ΑΕ Κομοτηνής.

ΆΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Μπάμπης Σταματόπουλος): Αλεξάκης, Στοϊλούδης, Γκιγιέρμε, Ριζόπουλος, Σκαρλατίδης, Φερείρα, Αρχοντουδης(λ) / Σκαρλατίδης Ν.