Με πρωτιά του ΟΦΑ Αλεξανδρούπολης και πλήθος κόσμου η φετινή Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Ξάνθης

Στον χώρο στάθμευσης μπροστά από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης,  η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης διοργάνωσε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου τον αγώνα  “Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Ξάνθης 2021”.

Πρώτο βαθμολογικά  αναδείχθηκε το σωματείο του Ο.Φ.Α..Αλεξανδρούπολης, το οποίο είχε και τη μεγαλύτερη συμμετοχή, διπλάσια από το δεύτερο.

O αγώνας μετρούσε στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος 2021 και συμμετείχαν  δεξιοτέχνες οδηγοί από όλη την Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα, από τα παρακάτω σωματεία:

  • 11 από τον Ο.Φ.Α..Αλεξανδρούπολης,
  • 6 από τον Ο.Φ.Α.Δράμας,
  • 6 από την Α.ΛΕ. Ξάνθης,
  • 3 από το 4Χ4 Έβρου,
  • 2 από τον Α.Ο.Θεσσαλονίκης και το ΧΩ.Μ.Α.Κιλκίς, και
  • 1 αθλητής από τα Α.Λ.Πτολεμαΐδας

Από τις θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές κατά τη διάρκεια  του αγώνα ανέδειξαν ως 1ο Βαθμολογικά το Σωματείο του Ο.Φ.Α..Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Ν2 εξασφάλισε 2η θέση με τον Χρήστο Νικολόπουλο και την 3η θέση με τον Παναγιώτη Νικολόπουλο και στην κατηγορία Ν3 πήρε την 1η θέση ο Θεόδωρος Τσολακίδης και την 2η θέση ο Σάββας Μαυροκέφαλος, ενώ στο δευτερόλεπτο χάθηκε η 3η θέση για τον Βασίλη Τζινλή.

Μέλος του Ο.Φ.Α.Α., ο Σάββας Μαυροκέφαλος έγραψε σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media για την νίκη αυτή πως “Έτσι όμως πρέπει να είναι οι αγώνες για να κρατάνε τον κόσμο και τους αγωνιζόμενος σε αγωνία. Συγχαρητήριά στους νικητές αλλά και σε όσους δεν κατάφεραν για λεπτομέρειες να ανέβουν στο βάθρο με την ευχή να τα καταφέρουν στον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη στις 14 Νοεμβρίου”.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα: