Βόμβα Φανουράκη: «Κάποιοι σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν από τον ΑΟΞ ενώ εμείς είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα»

«Βόμβα» πέταξε ο αντιδήμαρχος Ξάνθης και παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΑΟΞ Μανώλης Φανουράκης με την δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα XanthiPost, με την αφορμή της… «πόρτας» που έφαγε στο γήπεδο των Πηγαδίων στον πρώτο φετινό επίσημο αγωνα της χρονιάς αν και ο ίδιος διέθετε εισιτήριο διαρκείας αξίας μάλιστα 300 ευρώ.

Το περιστατικό κατεγράφη αναλυτικά από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και προφανώς επιβεβαιώνεται από τον ίδιο, ο οποίος κάνοντας ένα σχόλιο στην ιστοσελίδα, αν και όπως αναφέρεται «δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν», δίνει τροφή για πολλές σκέψεις με όσα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «αρκέστηκε να πει».

Τι είπε το Νο2 της δημοτικής αρχής της Ξάνθης; «…Κάποιοι ήρθαν είδαν και απήλθαν, ενώ κάποιοι άλλοι σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν. Εμείς ήμασταν, είμαστε και συνεχίσουμε να είμαστε εδώ πάντα δίπλα και κοντά στην ομάδα…». Με απλά λόγια, ο Μανώλης Φανουράκης προανήγγειλε ότι κάποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν από τον ΑΟΞ και μάλιστα σύντομα.

Η λογική λέει ότι ο Φανουράκης δεν αναφέρεται σε παίκτες και τεχνικό τιμ αλλά σε μέλη της διοίκησης, καθώς στην ίδια δήλωση πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στον Άκη Στολτίδη, στον Κώστα Τσαλίκη και στο προπονητή για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, που αξίζει την υποστήριξη όλων και ολόκληρης της πόλης. Και αυτό το απέδειξε το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων, παρά την ήττα και την «σφαγή» από την διαιτησία…».

Η δήλωση αυτή Φανουράκη έγινε προφανώς πριν βγει ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Κώστας Τσαλίκης βγει το βράδυ της Πέμπτης με δημόσια τοποθέτηση για να απαντήσει σε σχέση με το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι η καθυστέρηση για όλο αυτό ήταν μόλις 3 λεπτά (και όχι 15 και κατόπιν απειλών ακόμα και για ποινικές ευθύνες αν δεν επιτρεπόταν η είσοδος, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του XanthiPost) και ότι «η εξηγηση για το συμβαν στον κυριο Φανουρακη αμμεση και αποδεκτη απο μερος του» (κάτι που είναι αλήθεια ότι δεν φάνηκε να υπάρχει με βάση την συγκεκριμένη δήλωσή του στην ιστοσελίδα που αποκάλυψε το θέμα).

Το ενδιαφέρον είναι πάντως ότι με αφορμή αυτό το περιστατικό αυτό αλλά και την δήλωση αυτή, όλη την εβδομάδα έχει υπάρξει σειρά άλλων δημοσιευμάτων σε άλλα μέσα ενημέρωσης, όπως οι ομογάλακτες εφημερίδες «Μαχητής» και «Αδέσμευτη» και οι ιστοσελίδες τους, τα οποία υποστηρίζουν οτι πίσω από τις «κραυγές» Φανουράκη είναι η επιθυμία του να μπει στην διοίκηση της ομάδας, όπου από πλευράς Δήμου Ξάνθης μετέχει η γενική γραμματέας του Δήμου και στενή συνεργάτιδα του δημάρχου Σοφία Ψωμά.

Μάλιστα, τα συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο Μανώλης Φανουράκης «έχει βάλει Θεούς και Δαίμονες για να μπει στη διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη φτάνοντας στο σημείο να παίρνει τηλέφωνο χωρίς τσίπα ακόμη και στον….Βασίλη Τοροσίδη και να ζητάει (σ.σ. Λόγω Στολτίδη προφανώς..;;.), την …παρέμβασή του προκειμένου με την αναδιάρθρωση του Δ.Σ. της Ξάνθης σε λίγες μέρες, να μπει….κι αυτός στη διοίκηση, για να “σώσει”την ομάδα!».

Και κάπως έτσι κύλησε και εξακολουθεί να κυλά η εβδομάδα στην Ξάνθη και ενώ, όπως σημειώνει και ο Κώστας Τσαλίκης στην οργισμένη ανάρτησή του το βράδυ της Πέμπτης, πλησιάζει η επίσημη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, «σε μια χρονιά υψίστης σημασίας για τον ΑΟΞ, ο οποίος αγωνίζεται για να επιστρέψει στην κατηγορία που του αρμόζει, να πρέπει να ασχολούμαστε με πικρόχολες και κακοβουλες δηλώσεις η σχολια απο καποιους που περασανε.. εστω και για λιγο απο την ομαδα και απο αλλους που με το ζορι βρισκουν τον δρομο για τα Πηγαδια και μόνο κακό θελουν και δημιουργούν στην εικονα της ομάδας».