Οι 33 του επίσημου φετινού ρόστερ του ΑΟΞ! Οι 32 μαζί αν και… ο Δημούτσος χώρια

Το πρωτάθλημα ξεκινά αισίως το Σαββατοκύριακο και έχει αξία να θυμηθεί κανείς το ρόστερ του ΑΟΞ, όπως είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του, δεδομένου ότι έχουν υπάρχει πολλές μα πάμπολλες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι.

Συνολικά στο ρόστερ περιλαμβάνονται 33 άτομα. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Πάτρικ Έμπερτ, αν και προπονείται με την ομάδα, όπως έχει αποκαλυφθεί τις τελευταίες ημέρες. Δεν βρήκε νέο συμβόλαιο μετά το περσινό του πέρασμα αλλά από την στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος, δεν μπορεί επισήμως να επιστρέψει την δεδομένη στιγμή και λογικά θα τον δούμε από Γενάρη να προστίθεται στο ρόστερ.

Επίσης δεν περιλαμβάνεται ο Γιάννης Στάθης, που τυπικά παρέμενε στην ομάδα μέχρι πρόσφατα και είχε κάνει και προσφυγή. Αντίθετα, μπορεί κανείς να δει κανονικά τον Ελίνι Δημούτσο, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται. Φαίνεται άλλωστε αυτο και στο γεγονός ότι είναι ο μόνος από τους 33 παίκτες που παρουσιάζεται, στον οποίο δεν έχει γίνει φετινή φωτογράφιση αλλά παρουσιάζεται η περσινή του.

Στους 33 περιλαμβάνονται σε σχέση με πέρυσι, πέρα από τον Δημούτσο που μόνο τυπικά υπάρχει στο ρόστερ, ο Πολ Ίτσο, ο Τάσος Παπάζογλου, ο Κώστας Θυμιάνης και οι νεαροί Νεκτάριος Κοτόπουλος, Γιώργος Τσιλιγγίρης και Τανζού Χαλήλ Ιμπράμ – οι οποίοι τυπικά δεν μετείχαν στο περσινό ρόστερ αφού αν και ανήκαν στην ομάδα της Ξάνθης, δόθηκαν δανεικοί σε άλλους συλλόγους.

Ολοι οι άλλοι είναι νέοι, που ήρθαν το καλοκαίρι στον σύλλογο με μεταγραφή συν φυσικά οι νεαροί Δημητριάδης και Τσελεμπάκης που προβιβάστηκαν από τα Κ19. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επίσημο ρόστερ που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ περιλαμβάνεται και ο Μοχάμεντ Ανταμ, που ωστόσο όπως έχει γραφτεί από το ThrakiSportS, μάλλον έχει ήδη αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Αναλυτικά το ρόστερ της ΠΑΕ Ξάνθη για το νέο πρωτάθλημα, όπως επισήμως παρουσιάζεται απο την ιστοσελίδα της ομάδας, είναι το εξής: