Αποκάλυψη Ντέμη: «Φεύγοντας από την ΑΕΚ και πριν πάω Ατλέτικο είχα μέσα σε 4 μέρες 4 προτάσεις από τον Ολυμπιακό» (+video)

Αποκάλυψη – βόμβα έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλώντας στο gazzetta. Ολοι ξέρουν την ιστορία με τον Ολυμπιακό που τον διεκδίκησε από τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά εκείνος επέλεξε να πάει στην ΑΕΚ.

Αυτό που δεν ήξερε κανείς μέχρι σήμερα είναι ότι όταν έφυγε από την ΑΕΚ και πριν πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την εβδομάδα που ήταν στην Παρί Σεν Ζερμέν, υπήρξε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα μάνατζερ τον πλησιάσε, του πρότεινε ένα εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο για τέσσερα χρόνια.

Την επόμενη μέρα ανέβασε την προσφορά στο 1,2 εκατ. ευρώ, την μεθεπόμενη στο 1,3 και μια μέρα μετά στο 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο για συβόλαιο τετραετές. Μάλιστα μίλησε τότε με τον Καρεμπέ. Ο Ντέμης όμως δηλώνει ότι αρνήθηκε όλες τις προτάσεις, εκνευρίστηκε και τελικά την τελευταία απόρριψη είπε ότι την έκανε «από σεβασμό στον Ολυμπιακό».

Ο Ντέμης αποκαλύπτει ακόμα ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Πέρα από εκείνη που υπήρχε πριν μεταγραφεί από τον Απόλλωνα στην ΑΕΚ, υπήρξε μια ακόμα που δε αποκαλυπτει αλλα λέει ότι τότε ήταν μικρός, άρα πιθανά ακόμα στα τσικό του Εθνικού Αλεξνδρούπολης…