Μόνο θετικά τα συμπεράσματα από την επίσκεψη στο Σουφλί των υπευθύνων της ΠΑΕ ΑΕΚ

Το Σουφλί επισκέφτηκαν το Σαββατοκύριακο 30-31 Οκτωβρίου οι Ηλίας Κυριακίδης, Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Δικτύου ΑΕΚ και ο Στέλιος Ορφανίδης, προπονητής Κ12 Κεντρικής Ακαδημίας ΑΕΚ.

Η επίσκεψή τους συμπεριελάμβανε την αξιολόγηση των προπονητών σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο. Επίσης τους προβλήθηκε η παρουσίαση θεμάτων τα οποία είχαν αναπτυχθεί κατά το 1ο Κεντρικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο της ΠΑΕ. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι παρακολούθησαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κατάσταση προπόνησης.

Ηλίας Κυριακίδης (Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Δικτύου ΑΕΚ) : «Κατά την επίσκεψη μας στη συνεργαζόμενη Ακαδημία του Έβρου Σουφλίου, αξιολογήθηκε το προπονητικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο. Η εκπαιδευτική φιλοσοφία του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ δεν είναι οριζόντια αλλά «χαρτογραφεί» τις ανάγκες κάθε Ακαδημίας και με οδηγό αυτό το χαρακτηριστικό δόθηκαν κατευθύνσεις στους προπονητές. Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με παρουσίαση θεμάτων τα οποία είχαν αναπτυχθεί κατά το 1ο Κεντρικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο (11-12.9).

Οι προπονητές καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, είναι αφοσιωμένοι στην εργασία τους και σίγουρα πιστοί στο πρόγραμμα μας. Η εξέλιξη της γυναικείας ομάδας είναι ευχάριστη έκπληξη, όπως και η αντιληπτική ικανότητα των νεαρών αθλητών. Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας αυτή και προσδοκούμε πως η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δυναμική. Ευχαριστούμε τον Τεχνικό Διευθυντή Πετκίδη Γιώργο, τους συναδέλφους προπονητές Τσουτσουμάνο Χρήστο, Ούτσιο Θεόφιλο, Μιχαηλίδη Στάθη και τους εκπροσώπους της Διοίκησης Ράλλη Ιωάννη και Ούντου Ιωάννη για τη φιλοξενία»

Στέλιος Ορφανίδης (προπονητής Κ12 Κεντρικής Ακαδημίας ΑΕΚ) : «Με χαρά συμμετείχα στην επιμορφωτική επίσκεψη. Συμμετείχαμε ενεργά κατά την προπονητική διαδικασία και ταυτόχρονα ελέγξαμε το προπονητικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο. Οι προπονητές επέδειξαν εξαιρετική διάθεση και τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητή η βαρυσήμαντη αξία της έμφασης στις λεπτομέρειες κατά την προπόνηση. Πως κάνω κάτι, γιατί το κάνω και πως μεταφέρεται αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία όλους τους ανθρώπους του Έβρου Σουφλίου και θα ήταν χαρά μου να συμμετέχω ξανά σε τέτοιου είδους επίσκεψη».