Αναβολή με… μεθόδευση στην εκδίκαση της υπόθεσης Τζήλου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων

Σε αναβολή οδηγήθηκε τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη ο διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Θανάσης Τζήλος ο οποίος ξεκίνησε την διαιτητική του καριέρα από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο Τζήλος δήλωσε παρών στο δικαστήριο αφού άλλωστε είναι και ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, για μια υπόθεση που συνέβη μετά από μια διαιτησία του σε αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα piperata “ενδιαφέρον παρουσιάζει η νομική μεθόδευση που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε (κατά την ερμηνεία νομικών και εισαγγελικών κύκλων) από την πλευρά της υπεράσπισης του ταυτοποιημένου δράστη, καθώς ο δικηγόρος του, παραιτήθηκε από την υπόθεση προκειμένου να αναλάβει άλλος ο οποίος όλως τυχαίως σήμερα βρισκόταν σε εφετείο για εκδίκαση κακουργηματικής υπόθεσης άλλου πελάτη του. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Τρικάλων θα ορίσει νέα δικάσιμο για την υπόθεση, για την οποία κατηγορούνται δύο άτομα για «απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» παραπέμπονται ως δράστες δύο κάτοικοι Αθηνών, εκ των τεσσάρων που συμμετείχαν στην άγρια επίθεση κατά του διαιτητή.”