Τρίτος σταθμός για τον Λεωνίδα Μπίλη πριν καλά καλά ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα!

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Θύελλας Σαρακηνών καθώς τη θέση του Αντώνη Σαπουντζή πήρε και επίσημα ο Λεωνίδας Μπίλης, προσωπική επιλογή του προέδρου Ηλία Αταλασίδη.

O Αλεξανδρουπολίτης πρώην τεχνικός της Ξάνθης και του Πανθρακικού, την περσινή σεζόν βρέθηκε στο πλευρό του Τόνι Πόποβιτς και εν συνεχεία του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του ΑΟΞ, ενώ φέτος ανακοινώθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Τζέιμι Μονρόι στον ρόλο του σκάουτερ.

Λίγες μέρες μετά, συμφώνησε με τον ΑΟ Τρίκαλα για να αναλάβει ως δίδυμο με τον Ντέιβιντ Μαγκρόουν και μετά το αιφνιδιαστικό διαζύγιο του Αυστραλού με τους Θεσσαλούς, έμεινε μόνος του στον πάγκο των Τρικάλων.

Τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας δεν άφησαν ευχαριστημένους μεγαλομετόχους των Θεσσαλών Ηλία Αϊβάζογλου και Χρήστο Λάλα, με αποτέλεσμα το διαζύγιο και με τον Λεωνίδα Μπίλη, που τον αντικατέστησε ο Τίμος Καβακάς.

Πλέον, ο έμπειρος τεχνικός βρήκε τον τρίτο του σταθμό την φετινή περίοδο, με όλες αυτές τις αλλαγές να συμβαίνουν πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League και αφού μόλις έχει αρχίσει αυτό της Γ’ Εθνικής, αφού αναλαμβάνει τεχνικός της Θύελλας Σαρακηνών.