Πρωταθλητής ξανά ο Κομοτηναίος Χαρούν Μολλά στο Πανελλήνιο Ορεινής Ποδηλασίας του Ρεθύμνου

Πρωταθλητής Ελλαδας αναδείχθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Cross Country Short Track που φιλοξενήθηκε στο Ρέθυμνο ο Κομοτηναίος ποδηλάτης Χαρρούν Μολλά.

Ο θρακιώτης πρωταθλητής κατάφερε να βγει πρώτος και να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος καθώς αποδείχθηκε δυνατότερος μέσα στη διαδρομή, αφήνοντας σχεδόν δύο λεπτά πίσω τον δεύτερο Χαράλαμπο Καστραντά (ΠΟ Βόλος) και περισσότερα από δύο τον τρίτο Νίκο Γεωργιάδη (ΑΕΚ).

Ο Χαρρούν Μολλά ασχολείται με το άθλημα εδώ και 15 χρόνια είναι μέλος της Εθνικής και Ολυμπιακής Ομάδας και της επαγγελματικής ομάδας Scott-Goldstar Sports, η οποία εδρεύει στη Λαμία και συμμετέχει σε διεθνές αγώνες.

Σχετικά με την πρόσφατη πανελλήνια διάκρισή του λέει ότι το συγκεκριμένο Short Track διαρκεί από 20 έως και 40 λεπτά και αποτελείται από εμπόδια, μονοπάτια κτλ. «Στο Ρέθυμνο ήταν γρήγορη διαδρομή, αλλά υπήρχε πάρα πολύ λάσπη. Βρισκόμουν σε πολύ καλή θέση κα συνέχισα έτσι και χωρίς κανένα πρόβλημα πέρασα πρώτος τη γραμμή του τερματισμού», δήλωσε στον «Χρόνο» ο Μολλά.

Στην Κομοτηνή δεν υπάρχει πλέον ομάδα, αλλά υπάρχει Ακαδημία Ποδηλασίας στην «Ολυμπιάδα Κομοτηνής» στην οποία διδάσκει ο Χαρρούν Μολλά και όπως λέει «η Κομοτηνή βολεύει πολύ για ποδήλατο» και εξέφρασε την επιθυμία του «στην πορεία να μπορέσω να μεταδώσω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου, ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα της ποδηλασίας από κοντά».