Η ανάρτηση του Πανθρακικού με αφορμή το bullying του Ξιαρχό σε γυναίκα με παραπάνω κιλά

Ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό διαπόμπευσε για τα ρούχα και τα κιλά της μια νεαρή γυναίκα στα social media, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

Χρήστες των social media αλλά και άνθρωποι της εγχώριας σόουμπιζ κατέκριναν τα σχόλια του χορογράφου, ο οποίος σε βίντεο που ανήρτησε στο ίνσταγκραμ ακούγεται να λέει «Όταν ήμουν παιδί άκουγα ένα πράγμα συνέχεια: «όταν είσαι παχύς, δεν φοράς ρίγα οριζόντια». Κατά τη διάρκεια του βίντεο, δείχνει τη νεαρή γυναίκα που κάθεται στο διπλανό τραπέζι και έτρωγε με την παρέα της. Το βίντεο προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων με τον hashtag #ξιαρχο να γίνεται πρώτο τρεντ στο Twitter.

Ο Πανθρακικός με τη σειρά του πήρε θέση και δημοσίευσε στα σόσιαλ μίντια δύο φωτογραφίες, με την μια από παλιότερη εμφάνιση με κάθετες ρίγες και την άλλη σχετικά πιο πρόσφατη με οριζόντιες, γράφοντας:

«Είτε με κάθετες, είτε με οριζόντιες ρίγες, το μήνυμα είναι το ίδιο: Να είστε υπερήφανοι για τους εαυτούς σας και εμείς θα κάνουμε το παν να σας κάνουμε υπερήφανους και για την ομάδα σας! #Panthrax#Family#United_We_Stand#United_We_Can»

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται, λωρίδες και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται και γρασίδι