ΕΠΣ Θράκης: Πάει (επιτέλους) για την πρωτιά ο Μπόζης! Οι κανονιέρηδες της Α’ Κατηγορίας

Με την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας στο πρωτάθλημα της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης ο Δημήτρης Μπόζης ξέφυγε στον πίνακα των σκόρερ με τα τέσσερα που πέτυχε στον αγωνα με τους Ασώματους.

Ο 28χρονος επιθετικός της Ελπίδας Σαπών έτσι έφτασε τα 9 τέρματα και θέλει να πετύχει αυτό που διεκδικεί μια πενταετία τώρα να βγεί πρωτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, αφού τρεις φορές ήταν δέυτερος και δυο τρίτος έχοντας πάνω από 100 τέρματα με τις φανέλες των Δόξας Προσκυνητών, Αετό Μίσχου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Ορφέα Ξυλαγανής, Δόξα Γρατινής και Ελπίδα Σαπών.

Δεύτερος είναι ο τετρακις πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Καστοριανός επιθετικός Χρήστος Βάσκος με 5 τέρματα, όσα έχει και μέσος της Ελπίδας Σαπών Δημήτρης Τριαντόπουλος, ενω 4 έχουν οι Κώστας Πασχάλης και Πασχάλης Δραγανίδης. Στα τρια τέρματα βρίσκονται οι
Τρούπκος, Κομισοπουλος και Γιώτης της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου, ο Αντωνιάδης του Πανθρακικού και ο Χατζηαντωνίου του Πόντου Κομοτηνής. Τέλος δυο έχουν οι Μορφακίδης του Πόντου Κομοτηνής, Φουρλατάρας, Ερκάν του Πανθρακικού, Δελιβασάκης, Δελδήμος της Ελπίδας Σαπών) ο Φονταλής, Στριγκώνης του Ατσαλίου Αρχοντικών, Κατσαρός, Καρασιούνας της Δόξας Γρατινής, Στριγκώνης των Αρχοντικών, Παππάς της Αναγέννησης Παγουριων, Μουσταφά Ισμαή και, Νεαζή Αλή του Αετού Μίσχου.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερς στην Α’ ΕΠΣ Θράκης:
9 ΓΚΟΛ:
Μπόζης (Ελπίδα Σαπών)

5 ΓΚΟλ:
Βάσκος (Πανθρακικός), Τριαντόπουλος (Ελπίδα Σαπών)

4 ΓΚΟΛ:
Πασχάλης (ΠΑΟ Κοσμίου), Δραγανίδης (Πανθρακικός)

3 ΓΚΟΛ:
Τρούπκος, Κομισοπουλος, Γιώτης (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), Αντωνιάδης (Πανθρακικός), Χατζηαντωνίου (Πόντος Κομοτηνής)

2 ΓΚΟΛ:
Μορφακίδης (Πόντος Κομοτηνής), Φουρλατάρας, Ερκάν (Πανθρακικός), Δελιβασάκης, Δελδήμος (Ελπίδα Σαπών), Φονταλής (Ατσάλι Αρχοντικών), Κατσαρός, Καρασιούνας (Δόξα Γρατινής), Στριγκώνης (Ατσάλι Αρχοντικών), Παππάς (Αναγέννηση Παγουριων), Μουσταφά Ισμαήλ, Νεαζή Αλή (Αετος Μίσχου)

1 ΓΚΟΛ:
Μαρούντας, Βουλγαρίδης (ΠΑΟ Κοσμίου)
Σμαλής, Κουμίδης, Καλογρανάς (Πανθρακικός)
Σεμερτζή Μουζαίτ, Μουστα Ερεν, Χατζη Ρετζεπ, Χολίδης, Πετροδημόπουλος, Σουλειμαν Εγεν (Ατσάλι Αρχοντικών)
Κυπιρτόγλου, Κρικελάς (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου)
Παναγιωτιδης, Αθανασαρος, Ιωαννίδης (Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου)
Χαινάκης, Μεμετ Ομερ, Λαφάρας, Κουντζής, Μεμετ Χαμζά, Γεωργαντζάς (Ελπίδα Σαπών) Χ. Κακουλίδης, Λουπελης (Πόντος Θρυλορίου)
Ταβασίδης, Κάρλος (Πόντος Κομοτηνής)
Γκούρδογλου, Μπασινόπουλος, Δελιγκιόζης, Καπεντζής (Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων)
Ανδρεάδης, Σαββίδης, Ταχόπουλος (Αναγέννηση Παγουριων)
Μολλά, Χατζηαντωνίου, Μπερκάι, Μεμετ Οτζιαν (Αετός Μίσχου)
Ξενάκης, Μέριτς, Μουζακίτης, Κονόμι (Δόξα Γρατινής)
Ιλκε Σαλήx, Ραμαδάν Σαβέν (Ένωση Ασωμάτων)
Γιαννακόπουλος, Διγενάκης, Τσιπλακίδης, Μακρής (Δόξα Προσκυνητών)