Τεράστια πρόκριση επί της Γαλλίας η Εθνική του Νικολακούλη του ΑΟΞ και δύο παιδιών από το Νευροκόπι

Η Εθνική Παίδων νίκησε 1-0 τη Γαλλία στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης στον τελευταίο αγώνα του 8ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και προκρίθηκε ως επικεφαλής της βαθμολογίας στη φάση Elite της διοργάνωσης!

Τεράστια επιτυχία για την Εθνική Παίδων με 1-0 επί της Γαλλίας. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε με κεφαλιά ο Αλεξίου στο 75ο λεπτό ύστερα από ασίστ του Καλοσκάμη.

Έχοντας και σ’ αυτό το παιχνίδι στον πάγκο τον νεαρό πορτιέρε της Ξάνθης, Βασίλη Νικολακούλη η Εθνική πέτυχε την πρώτη της νίκη εναντίον της Γαλλίας στην κατηγορία Παίδων, καθώς στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων οι «τρικολόρ» είχαν τρεις νίκες και ένα παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο. Έτσι η Ελλάδα προκρίθηκε ως επικεφαλής της βαθμολογίας στη φάση Elite της διοργάνωσης!

Εκτός από τον τερματοφύλακα Βασίλη Νικολακούλη του ΑΟΞ στην αποστολή ήταν και δύο ποδοσφαιριστές, οι Σάββας Γιαματζίδης και Κώστας Καστίδης που ήταν συμπαίκτες στον Ακρίτα Νευροκοπίου. Ο μεν πρώτος είναι πλέον αρχηγός της K17 της ΑΕΚ και ο δε δεύτερος είναι στον ΠΑΟΚ.