EΠΣ Θράκης: «Βραχυκύκλωσε» τον Πανθρακικό η Δόξα Γρατινής στο ΔΑΚ Κομοτηνής


Στο πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος μπροστά σε αρκετό κόσμο στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ο Πανθρακικός δεν τα κατάφερε να κάνει το 4/4 και έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην πολύ καλά στημένη ομάδα της Δόξα Γρατινής που κράτησε σχετικά άνετα το μηδέν σε αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Θράκης.

Ο Πανθρακικός δεν ήταν πολύ καλός στο πρώτο ουσιαστικά δυνατό τέστ που έδωσε στο πρωτάθλημα και πρέπει να βελτιωθεί άμεσα αφου την επόμενη αγωνιστικά αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωτοπόρο ομάδα της Ελπίδας Σαπών.

Η ομάδα της Γρατινής του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Κώστα Γεμενετζή, με καλά οργανωμένη άμυνα όπως αποτυπώνει και η φωτογραφία και ξαφνικές αντεπιθέσεις, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και μάλιστα απείλησε στο πρώτο ημίχρονο με δυνατό σουτ του Κατσαρού που απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Κεχαγιάς.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλώντας δύο φορές με τον Φουρλατάρα χωρίς όμως να καταφέρει να νικήσει τον Μπουτσακτσή που πέρασε ένα ευκολότερο απόγευμα από ότι θα περίμενε.

Διαιτητής ήταν ο Τομαράς με βοηθούς τους Τζιώτζιο και Καραγιάννη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Καλογρανάς, Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης (70′ Ερκάν), Σμάλης, Γιαννακιτσίδης (57′ Χακάν), Δραγανίδης, Βάσκος, Φουρλατάρας, Αντωνιάδης
ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Γεμενετζής): Μπουτσακτσή, Φιλοσόγλου, Γκέκας, Μέριτς, Κεχαγιάς, Κόνομι, Καρασιούνας (61′ Βασιλακάκης), Μουζακίδης, Κραβαρίτης, Κατσαρός (72′ Βάρδας), Ξενάκης (87′ Αλ Ομπισάτ)