Volley League: Πήρε το ντέρμπι με τη Κηφισιά ο ΟΦΗ του Δεληκώστα

Έχοντας σε καλή μέρα τον Παρασκευά Τσέλιο και τον Άκη Δαρίδη σε άμυνα και υποδοχή, ο ΟΦΗ, του Εβρίτη κόουτς Κώστα Δεληκώστα, κέρδισε με 3-2 την Κηφισιά, σε έναν συναρπαστικό αγώνα.

Ο ΟΦΗ διατήρησε την καλή παράδοση που έχει στους αγώνες με την Κηφισιά και με όπλο το σερβίς και κορυφαίους τους Βάργκας, Ντεουίς νίκησε με 3-2 σετ μετά από αμφίρροπη αναμέτρηση δύο ωρών που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

O OΦΗ αγωνίστηκε χωρίς το βασικό κεντρικό του Βαγγέλη Βαιόπουλο που έπαθε βαρύ διάστρεμμα στη τελευταία προπόνηση και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του και στον αγώνα Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό. Τη θέση του πήρε ο Τζουγκαράκης που έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα προηγήθηκε μάλιστα με 2-0 σετ κάνοντας ανατροπή στο 1ο σετ αλλά η Κηφισιά μπήκε στον αγώνα, ισοφάρισε σε 2-2 και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ όπου ο ΟΦΗ ξέφυγε 8-4 με το σερβίς του Ντεουίς και έφτασε στην κατάκτηση της πρώτης νίκης στο εφετινό πρωτάθλημα, κάνοντας το 3-2 με 15-10.

Για τον ΟΦΗ ο Τσέλιος είχε 8 πόντους (4/8επ., 3 μπλοκ, 1 άσσος), ενώ ο Δαρίδης τελέίωσε τον αγώνα με 78% υποδοχή και 39% άριστες. Τέλος, για την Κηφισιά ο Κοντοστάθης είχε 58%υποδοχή και 33% άριστες.