Τρελαμένος με τη διαιτησία του ντέρμπι ο Μάντζιος: «Δίκαια ζητούσαμε ξένους διαιτητές»

«Ο Άρης έπρεπε να κερδίσει, έγιναν απίστευτα πράγματα εντός και εκτός γηπέδου», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την ήττα από την ΑΕΚ με 2-1 ο προπονητής των «κιτρίνων» και πρώην του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος. 

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Σήμερα έγιναν απίστευτα πράγματα εντός και εκτός γηπέδου. Μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει σήμερα ήμασταν εμείς. Έγιναν απίστευτα λάθη και παρόλα αυτά είχαμε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε, αλλά και να πάρουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας».

Λίγο αργότερα, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου, υποστήριξε: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο σήμερα. Θα μιλήσω καθαρά αγωνιστικά και μόνο: πριν το γκολ είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά και μετά το γκολ, είχαμε τη δυνατότητα να ισοφαρίσαμε. Από κει και πέρα έγιναν πράγματα που δικαιώνουν την ομάδα που ζητούσε ξένους διαιτητές για αυτά τα ντέρμπι. Και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα, παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και, παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0, πετύχαμε γκολ, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε ακόμη και να πάρουμε το παιχνίδι».