Super League: Προηγήθηκε δύο φορές στη Λαμία αλλά αγνοεί την πρώτη νίκη ο Παράσχος

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Λαμία και Ατρόμητος με 2-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του πρώην προπονητή της Ξάνθης Γιώργου Παράσχου και του Γιώργου Γκουτσίδη προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως δεν κατάφερε να πάρει για ακόμα μια αγωνιστική το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης.

Το λάθος του πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης και του Πανθρακικού, Θανάση Γκαραβέλη, έφερε το 0-1. Στο 19′ ο Καρτάλης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Κουλούρης σηκώθηκε για κεφαλιά, ο Γκαραβέλης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και από κοντά ο Στρούγγης την έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-1. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR, αλλά δεν υπήρχε τίποτα αντικανονικό στο πρώτο εκτός έδρας γκολ του Ατρόμητου κατά την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ατρόμητος θα πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, το αυτογκόλ του Παπαδόπουλου έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ήταν στο 45′ όταν ο Σκόνδρας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο στόπερ των Περιστεριωτών, στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Η Λαμία απείλησε πρώτη και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η συνέχεια ανήκε στον Ατρόμητο. Αφού στο 49′ το σουτ του Μαρτίνεθ το έβγαλε ο Πίριτς, στο 50′ ο Γκαραβέλης απέκρουσε το σουτ του Μπεντινέλι, στο 56′ το πλασέ του Κουλούρη κατέληξε δίπλα από το δοκάρι, αλλά η τρίτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήταν… φαρμακερή.

Στο 58′ ο Βασιλαντωνόπουλος βρέθηκε στην περιοχή της Λαμίας, έκανε το πλασέ μετά από πάσα του Ντένιτς και σκόραρε για το 1-2. Ο μπακ του Ατρόμητου δεν πανηγύρισε, καθώς στο παρελθόν έπαιξε στη Λαμία για μια διετία.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Αραμπούλι στο 79′ όταν μετά από κόρνερ του προβηδάκη η μπάλα χτύπησε και στο σώμα του Βασιλαντωνόπουλο, με τον Γεωργιανό να σημαδεύει σωστά από κοντινή απόσταση.