Γ’ Εθνική: Πρώτο θρακιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ορφέα και Αλεξανδρούπολη, στον Σοχό το Άβατο (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με ενδιαφέροντα παιχνίδια και το Θρακιώτικο ντέρμπι στην Ξάνθη ανάμεσα σε Ορφέα και Αλεξανδρούπολη να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα μαζί με τον αγώνα στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο του ΑΟΞ θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα για το πρωτάθλημα ο Ορφέας με την Αλεξανδρούπολη, αφού λόγω Covid τις δυο προηγούμενες χρονιές οι αγώνες ματαιώθηκαν με τις δυο ομάδες να αναμετρώνται μόνο στον Έβρο (1 νίκη και μια ισοπαλία η Αλεξανδρούπολη). Στην πρώτη τους αυτή αναμέτρηση οι δυο ομάδες θέλουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αφού ο Ορφέα ήρθε ισόπαλος στην Δράμα με την Δόξα και η Αλεξανδρούπολη γνώρισε ήττα εντός έδρας από τον Εθνικό Σοχού.

Τον δυνατό Εθνικό Σοχού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας ο Άρης Αβάτου που με καλή ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου, θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη. Είναι η πρώτη του αναμέτρηση στον Σοχό, αφού πέρσι αναμετρήθηκαν μόνο στην Ξάνθη (0-0).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει στο πρόγραμμα ο αγώνας του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον δυνατό και φέτος Πανδραμαϊκό, ενώ η Δόξα Δράμας θέλει το πρώτο της τρίποντο κόντρα στον Θερμαικό. Αμφίρροποι αναμένονται οι αγώνες της Αναγέννησης Πλαγιάς με τον Νέστο Χρυσούπολης και του Αγροτικού Αστέρα με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (15:00, LIVE THRAKISPORTS)
Δόξα Δράμας – Θερμαϊκός Θέρμης
Αναγέννηση Πλαγιάς – Νέστος Χρυσούπολης
Ορφέας Ξάνθης – Αλεξανδρούπολη FC
Αγροτικός Αστέρας – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου
Εθνικός Σοχού – Άρης Αβάτου
Απόλλων Παραλιμνίου – Πανδραμαϊκός