Γ’ Εθνική: Μεγάλο διπλό του Άρη Αβάτου στον Σοχό με νέα ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο

Στην κορυφή της βαθμολογίας με δυο στις δυο νίκες βρίσκεται ο Αρης Αβάτου, αφού μετά την εντός έδρας νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου στην πρεμιέρα, κέρδισε και τον Εθνικό Σοχού στην Θεσσαλονίκη επιτυγχάνοντας και πάλι την ανατροπή στο σκορ.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη χαρη στα τέρματα του Δημήτρη Βαφειάδη με σουτ στο 82′ και του Κοσμά Γκέκα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 87′, το οποίο είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα ο MVP των ξανθιωτών Βαφειάδης.

Οι γηπεδούχοι, που την περασμένη Κυριακή είχαν επικρατήσει στην Αλεξανδρούπολη αλλά έμειναν σε αυτούς τους τρεις βαθμούς, είχαν προηγηθεί στο σκορ με τον Ταχματζίδη δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μιχαηλίδης της ΕΠΣ Πέλλας με βοηθούς τους Βλαδίκα (επίσης Πέλλας) και Χρυσαϊδη (από την Χαλκιδική). Πλέον με τους έξι βαθμούς ο Αρης Αβάτου βρίσκεται στην κορυφή με το απόλυτο και περιμένει στο Κουτσο την προσεχή εβδομάδα τον συντοπίτη και περσινό πρωταθλητή Ορφέα Ξάνθης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ: Καραβελίδης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Αντωνιάδης, Βασιλόπουλος, Νικολίτσας, Ελέζι, Καραμπατάκης, Στασινόπουλος, Στεφανίδης, Θεοδωρίδης
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Μπεδρελής): Κασκαντάμης, Παναγιωτίδης, Λεωντσάκος (60′ Παπαδόπουλος), Τενεκές, Χασάνογλου Σ., Φουντάς (90′ Χατζηπαππά), Σαρηγιαννίδης (60′ Μελισσόπουλος), Κωσταρέλης (70′ Καρατλίδης), Γκέκας (90′ Κοντογιαννίδης), Βαφειάδης, Ψεμματάς