Super League 2: Οριστική αναβολή της πρεμιέρας και προσθήκη της Καβάλας στον Βόρειο Όμιλο ως αντίπαλο του ΑΟΞ

Κόντρα σε όσα διέρρεαν την Παρασκευή περί διεξαγωγής της πρώτης αγωνιστικής, η Super League 2 αποφάσισε στο ΔΣ του Σαββάτου αυτό που από την πρώτη στιγμή ανέφερε το ThrakiSportS και αυτο είναι να αναβληθεί η πρεμιέρα!

Η δικαίωση της Ζακύνθου στο Διαιτητικό Δικαστήριο προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και παρότι οι νησιώτες δεν ζητούσαν την αναβολή, αυτή ήταν μονόδρομος αλλά έχει και άλλες αντιδράσεις, αφού όλα δείχνουν οτι φέρνει από το παράθυρο και την Καβάλα στην SL2.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αποφασίστηκε η εγγραφή ενός ακόμα μέλους. Συγκεκριμένα, η Καβάλα ομόφωνα τοποθετήθηκε στον 1ο όμιλο, αυτόν του Βορρά και η Ζάκυνθος στον 2ο, αυτόν του νότου!

Την προσεχή Δευτέρα (01/11) θα γίνει νέα κλήρωση, ώστε το πρωτάθλημα να εκκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο και σε κάθε αγωνιστική μια ομάδα στον Βόρειο Όμιλο και μια ομάδα στον Νότιο Όμιλο θα έχει ρεπό. Ειναι προφανές ότι θα αλλάξει και το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Το σώμα μετά από ψηφοφορία αποφάσισε να μη διεξαχθούν οι προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο (30,31/10) αγώνες και ενώ πολλές ομάδες ετοιμάζονταν σε λίγη ώρα να πατήσουν χορτάρι, ενώ ο ΑΟΞ θα ταξίδευε στον Βόλο για το ματς με την τοπική Νίκη στο Πανθεσσαλικό,

Φυσικά, έχουν δαπανηθεί ήδη χρήματα για τα ταξίδια, τη διαμονή των αποστολών και την πληρωμή διαιτησίας. Ωστόσο, η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου έκρινε άκυρη την προκήρυξη και κατά κάποιες νομικές πηγές, δεν ήταν δυνατό με άκυρη προκήρυξη να διεξάγει αγώνες.