«Πόρτα» στα Πηγάδια στον αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη αν και είχε αγοράσει διαρκείας αξίας 300 ευρώ!!!

Ένα περίεργο συμβάν σημειώθηκε στο παιχνίδι κυπέλου της Ξάνθης με τον Ιωνικό το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στο πρώτο επίσημο παιχνιδι της ομάδας της Θράκης στο κοινό της μετά από ενάμισι χρόνο.

«Κατά την είσοδο στο γήπεδο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ και Αντιδημάρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη, οι υπάλληλοι που έλεγχαν τα απαραίτητα έγραφα στην είσοδο εντός  γηπέδου,  τον ενημέρωσαν ότι αν και είχε μαζί του  το έγγραφο της VIVA όπου φαινόταν ότι ήταν κάτοχος διαρκείας για την φετινή περίοδο, έπρεπε να προχωρήσουν σε περαιτέρω έλεγχο. Και αυτό συνέβη, σύμφωνα με τις αιτιολογίες των υπευθύνων, διότι  η κάρτα διάρκειας του κ. Φανουράκη είχε εκδοθεί την προηγούμενη μέρα και δεν έχει περάσει ακόμη στην λίστα», αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας XanthiPost.

Την ίδια στιγμή, ο «Μαχητής» αποκαλύπτει ότι ο Μανώλης Φανουράκης αγόρασε διαρκείας των 300 ευρώ για να βρίσκεται στην κερκίδα των επισήμων, όπου τελικλα κατάφερε να δώσει το παρών όπως και η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Σοφία Ψωμά που συνοδευόταν από τον σύζυγό της, σε αντίθεση με τον δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη που έλαμψε δια της απουσίας του από αυτό το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας αν και λέγεται ότι βρέθηκαν στην εξέδρα μέχρι και κορυφαίοι αυτοδιοικητικοί από τον Δήμο Νικαιας – Ρέντη.

«Αρκετοί φίλαθλοι που έμπαιναν στο γήπεδο ρωτούσαν τι έχει συμβεί, με τους υπαλλήλους της ομάδας να αναφέρουν ότι περιμένουν ενημέρωση για αν θα επιτρέπει η είσοδος ή όχι  στον Αντιδήμαρχο Ξάνθης. Τα πράγματα μάλιστα πήγαν να ξεφύγουν, όταν κάποιοι φίλαθλοι δεν πίστεψαν τις δικαιολογίες των υπευθύνων  ότι η κάρτα διάρκειας του κ. Φανουράκη εκδόθηκε την προηγούμενη μέρα και δεν έχει περάσει στην λίστα, αφού οι ίδιοι την είχαν εκδώσει  την ίδια μέρα του αγώνα και δεν είχαν κανένα πρόβλημα στον έλεγχο. Απαίτησαν μάλιστα να μάθουν τον πραγματικό λόγο που ήταν η αιτία όλου αυτού του πρωτόγνωρου δυσάρεστου γεγονότος», προσθέτει το ρεπορτάζ του XanthiPost.

Γεγονός είναι ότι όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο μπάχαλο με την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο και υπολογίζεται ότι περίπου σε 250 άτομα δεν επετράπη επειδή οι περισσότεροι δεν είχαν εισιτήριο και δεν είχαν διαβάσει έγκαιρα ότι λόγω κορονοϊού δεν θα υπάρχει ανοιχτό εκδοτήριο έξω από το γήπεδο. Ωστόσο όταν αποδεδειγμένα παρατηρείται φαινόμενο αποκλεισμού του αναπληρωτή δημάρχου Ξάνθης ο οποίος τυγχάνει και παλαίμαχος του ΑΟΞ, δείχνει να υπάρχει θέμα και μάλιστα σοβαρό έστω και αν «μετά από 15 λεπτά αναμονής στην είσοδο και μη έχοντας πειστικό λόγο και εν γνώση του κινδύνου να υπάρχουν και ποινικές κυρώσεις για την άρνηση εισόδου στο γήπεδο, τελικά επετράπη  η είσοδος στον κ. Φανουράκη».

«Ποιος έδωσε την εντολή να μην επιτραπεί η είσοδος στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή αν και ήταν κάτοχος διάρκειας;», αναρωτιέραι η XanthiPost και προσθέτει: «Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες  έλειπε σχεδόν όλη η διοίκηση από το γήπεδο (ο Πρόεδρος Μπιλ Πάπας, ο διευθύνων Σύμβουλος Τάσος Γιαμουρίδης και ο αντιπρόεδρος Φάνης Ουζουνίδης) ενώ παρών στο γήπεδο  ήταν  μόνο ο κ.  Γκλαβίνης ( σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες με αυτόν μιλούσαν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ). Σε έναν αγώνα που η διαιτησία καθόριζε με τις αποφάσεις της το αποτέλεσμα του αγώνα, η διοίκηση απείχε  και η ομάδα είχε μόνο τον κόσμο της για συμπαραστάτη της». Και αυτός ήταν δυστυχώς λιγοστός, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση του ThrakiSportS…