Super League 2: Πιθανό «μπλόκο» στην έναρξη του πρωταθλήματος μετά από προσφυγή στο Διαιτητικό της ΕΠΟ

Το τελευταίο της χαρτί για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 παίζει η Ζάκυνθος, αλλά από αυτό εξαρτάται και πιθανή νέα αναβολή στην έναρξή του.

Οι νησιώτες έκαναν τελικά προσφυγή Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας να ακυρωθεί η προκήρυξη και έτσι ουσιαστικά να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος σε πρώτη φάση, ώστε να έχουν ελπίδες να μπουν στην κατηγορία σε δεύτερη.

Η συζήτηση/εκδίκαση της υπόθεσης προσδιορίστηκε την Παρασκευή (29/10) στις 16.00 και η απόφαση θα βγει αυθημερόν, αφού το Σαββατοκύριακο ξεκινά η Super League 2 και δεν θα μπορεί να υπάρχει εκκρεμοδικία πριν την έναρξή της.

Υπενθυμίζεται ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος η Ξάνθη αγωνίζεται στον Βόλο με την τοπική Νίκη. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ εκδόθηκε την Τετάρτη (27/10) και αναφέρει τα εξής:

«Αίτηση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ‘‘ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ’’ και το διακριτικό τίτλο ‘‘ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 ΠΑΕ’’ κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 & Β΄ Εθνικής Κατηγορίας για την ακύρωση της προκήρυξης του πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και κάθε προγενέστερης και μεταγενέστερης σχετικής πράξης».