Super League 2: Επιμένει σε συμμετοχή στο πρωτάθλημα τρεις μέρες πριν την έναρξή του ο ΑΟΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Καβάλα για το θέμα της μη συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2 και την κατάθεση δελτίων σε ΕΠΟ και SL2 με δικαστικό επιμελητή, δείχνοντας ότι επιμένει έστω και τρεις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να προσπαθεί να λάβει μέρος σε αυτό.

Η ανακοινωση που εκδόθηκε την Τετάρτη έχει ως εξής:

«Το πρωί της 25ης Οκτωβρίου, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965, κ.Σταύρος Κούρος, μαζί με εκπρόσωπο της διοίκησης, έδωσε το παρών στα γραφεία της Superleague 2 ώστε να κατατεθούν τα 14 επαγγελματικά μας δελτία. Οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής αρνήθηκαν(!) να παραλάβουν τον φάκελο με τα δελτία μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με προϊσταμένους τους από τους οποίους έλαβαν εντολή να μην γίνει δεκτός κανένας φάκελος της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965. Μετά από την παράνομη και πρωτοφανή άρνηση της διοργανώτριας αρχής, της οποίας αδειοδοτημένο μέλος είναι η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965, αναγκαστήκαμε να καταφύγουμε στην λύση του δικαστικού επιμελητή, μέσω του οποίου έγινε η επίδοση των συμβολαίων.
Στην συνέχεια, βρεθήκαμε στα γραφεία της ΕΠΟ ώστε να καταθέσουμε τον απαιτούμενο φάκελο δελτίων, με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να μας παροτρύνουν να πάρουμε πίσω τα δελτία χωρίς να δώσουν κάποια επίσημη αιτιολογία για την συγκεκριμένη συμπεριφορά τους, με αποτέλεσμα να καταφύγουμε και πάλι στην λύση του δικαστικού επιμελητή!
Στις 26 Οκτωβρίου και μετά από 10 μέρες από την ηλεκτρονική κατάθεση των εγγράφων, η ΕΠΟ μας ενημέρωσε ότι απορρίπτει την πλειοψηφία των δελτίων, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τον ΚΑΠ. Σήμερα, ετοιμαζόμαστε να προσφύγουμε κατά της απόρριψης αυτής και σε όλα τα ένδικα μέσα, καθώς έχουμε το δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2 και τους απαιτούμενους ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον ΚΑΠ αλλά κυρίως το δίκαιο με το μέρος μας.
Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965 πιστεύει πως μια ομάδα που προβιβάστηκε αγωνιστικά, αδειοδοτήθηκε από την ΕΕΑ αλλά έμεινε εκτός μεταγραφικής περιόδου με υπαιτιότητα της ίδιας της Επιτροπής, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα, σεβόμενη την ιστορία του συλλόγου, τον κόσμο που τον ακολουθεί και τους ανθρώπους που την έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν, να συνεχίσει να παλεύει για την δικαίωση της με όλα τα ένδικα μέσα (πολιτικά & αθλητικά), γιατί οποιαδήποτε άλλη επιλογή δηλώνει αποδοχή μιας κατάστασης που μανιωδώς κάποιοι προσπαθούν εδώ και μήνες άδικα να της επιβάλλουν.
Δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, μια ομάδα χωρίς χρέη, με αδειοδότηση να μην μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και κανείς να μην μπορεί να μας εξηγήσει πως όλο τον Σεπτέμβριο ακούγαμε από επίσημους κρατικούς φορείς ότι τελείωσε αρνητικά το θέμα της αδειοδότησης, τελικά να χορηγείται η αδειοδότηση αυτή τον Οκτώβριο(!) και να ακολουθεί μετά η ΕΠΟ που είναι υποχρεωμένη να εξυπηρετεί τις ομάδες για το καλό του ποδοσφαίρου και διαφωνεί κάθετα με την ΕΕΑ, να μας κλείνει την πόρτα, να αρνείται έστω να παραλάβει τον φάκελο μας και επίσης να σφυρίζει αδιάφορα στο αίτημα μας να μας χορηγηθεί αντίγραφο από το αίτημα που κατέθεσε στην FIFA για λογαριασμό μας!
Δεν έχει προηγούμενο ακόμα και σήμερα που μιλάμε να μην έχουμε λάβει καμία επίσημη ενημέρωση από την Super League 2 που να εξηγεί γιατί δεν μας συμπεριέλαβε στην κλήρωση και γιατί δεν συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα».