ΕΠΣ Έβρου: Ενίσχυση σε τέρμα κι επίθεση για την ΑΕ Διδυμοτείχου

Ακόμα δύο μεταγραφές για την ΑΕ Διδυμοτείχου που ενισχύεται στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά κι επιθετικά.

Συγκεκριμένα τη φανέλα της ομάδας θα φορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο έμπειρος τερματοφύλακας Κώστας Μπρούτσος (κάτω φωτο) ο οποίος αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα κάτω από τα δοκάρια με την εμπειρία του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες επί μια δεκαετία στο βόρειο Έβρο, όπως: Παταγή, Λεπτή, Στέρνα, Σοφικό, Ορέστη, Ασπρονέρι.

Σε ότι αφορά την επίθεση η ομάδα του Πασχάλη Σταματάκη απέκτησε τον υψηλόσωμο επιθετικό Ανέστη Θάνου (κεντρική φωτο) ο οποίος θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη γραμμή κρούσης με τη σειρά του. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα των «γιατρών» ο οποίος βέβαια είναι αδερφός του Νίκου Θάνου εκ των αρχηγών της ΑΕΔ. Πλην του Ιπποκράτη στο παρελθόν έχει αγωνιστει και στις του Άλεξ, Ατρόμητου Άβαντα, Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ:

Η διοίκηση της ΑΕ Διδυμοτείχου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Κώστα Μπρούτσο και τον επιθετικό Ανέστη Θάνο.

Ο έμπειρος κίπερ, αγωνιζόμενος σε πολλές ομάδες επί μια δεκαετία στο βόρειο Έβρο (Παταγή, Λεπτή, Στέρνα, Σοφικό, Ορέστη, Ασπρονέρι) προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας μας προκειμένου να συνεισφέρει τα μέγιστα κάτω από τα δοκάρια με την εμπειρία του ενώ ο υψηλόσωμος επιθετικός αγωνιζόμενος σε ισχυρές ομάδες από το νότιο κομμάτι του νομού (Άλεξ, Άβαντα, Εθνικό, Ιπποκράτη) εντάσσεται στην ομάδα μας προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη γραμμή κρούσης με τη σειρά του.

Η διοίκηση της ΑΕ Διδυμοτείχου τους εύχεται να έχουν μια υπέροχη ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη από υγεία κι επιτυχίες.