ΕΠΣ Έβρου: Το «Χ» στο γήπεδο «Δημήτρης Μπακιρτζής» άφησε ανικανοποίητες τις δύο ομάδες

Το ισόπαλο αποτέλεσμα στον αγώνα στο γήπεδο «Δημήτρης Μπακιρτζής» μεταξύ των ομάδων του Έβρου Σουφλίου και του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης άφησε ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ δύο μέτριων ομάδων που πάλεψαν για τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και δυνατό όπου κυριάρχησε η δύναμη και η ένταση με το αποτέλεσμα ν’ αφήνει ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που με το καλημέρα έχασαν την πρώτη ευκαιρία τους όταν το σουτ που έπιασε ο Κουρούδης πέρασε λίγο άουτ. Η απάντηση από τον Ποντιακό ήρθε στο 3ο λεπτό όπου είχαμε το σουτ που επιχείρησε ο Καλυμνιός ανάγκασε τον να στείλει τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 13′ ο Πάγια έκανε σέντρα ο Κουρούδης έπιασε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει σε χέρι αμυνομένου αλλά ο διαιτητής παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι. Λίγο πριν την συμπλήρωση του ημιώρου είχαμε την σέντρα από τον Παρασχίδη αλλά δεν την πρόλαβε ο Πιστιάλκας. Στο 44′ παράλληλη σέντρα του Πιστιάλκα δεν πρόλαβε να πιάσει κάποιος τη μπάλα. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο με το σκορ στο 0-0.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και στο β’ ημίχρονο επιζητώντας το γκολ. Πρώτοι έχασαν την ευκαιρία οι γηπεδούχοι όταν το σουτ του Θοδωρή Κουτσούλα ο Κακουλίδης έδιωξε σωτήρια. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και αρχικά αντέδρασαν απειλώντας μέσα σε 2 λεπτά 46-48 με τα σουτ του Καλυμνιού το πρώτο να περνάει άουτ και το δεύτερο να διώχνει με τα χέρια ο Ζυγουρίτσας. Στο 49′ νέα ευκαιρία για τον Ποντιακό με το σουτ του Σταμούλη λίγο άουτ. Άλλες δύο ευκαιρίες χάθηκαν στο 51′ και το 58′ από τον Καλυμνιό όπου στην πρώτη έδιωξε με τα πόδια ο Ζυγουρίτσας και τη δεύτερη η μπάλα βρήκε εξωτερικά τα δίχτυα στα αντίστοιχα σουτ. Ο Λαζίδης στο 59ο λεπτό έκανε το σουτ αλλά ο Κακουλίδης απέκρουσε τη μπάλα με διπλή προσπάθεια. Σουτ από τον Ηλία Κουτσούλα ελάχιστα άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. Ο πολύ δραστήριος Καλυμνίος έχασε άλλη μια ευκαιρία στο 76′ όταν το σουτ από ευνοϊκή θέση το απέκρουσε ενστικτωδώς ο Ζυγουρίτσας.

Φτάσαμε στο 82′ όταν ο Πιστιάλκας έβγαλε ωραία σέντρα με τη μπάλα να καταλήγει στον Κουρούδη που έπιασε το σουτ και άνοιξε το σκορ σε 1-0 για τον Έβρο Σουφλίου. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ όταν μετά από τη σέντρα του Θοδωρή Κουτσούλα ο Λαζίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ στο 86′. Ότι δεν κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Καλπακίδη το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι του Ζαπαρτίδη λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 90+4′ μετά από τη σέντρα του Καλυμνιού ο Μαργαρίτης έπιασε την κεφαλιά διαμορφώνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Μετά τον πανηγυρισμό του ο Μαργαρίτης αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα διότι έβγαλε τη μπλούζα του και στη συνέχεια δεύτερη που ισοδυναμούσε με κόκκινη λόγω του ότι πήρε το σημαιάκι από το κόρνερ και το ανέμιζε αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Μέτρια η διαιτησία του Μπαλάκα και των βοηθών Κονταρά και Παλαιοπάνη.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Παναγιώτης Καλπακίδης): Ζυγουρίτσας, Πάγια, Παρασχίδης, Παπαναστασίου, Μπάμνιος (c), Θ. Κουτσούλας, Κουρούδης, Ηλ. Κουτσούλας (68′ Κουλουκούρας), Πιστιάλκας, Δουγέκος (90+4′ Μπισιρόπουλος), Λαζίδης (83′ Παπαδόπουλος).

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Πασχάλης Ζαπαρτίδης): Κακουλίδης, Κολγέγκα, Αμπράσης, Μαργαρίτης, Γκούγκουρας, Σταμούλης, Αντωνακούδης, Ντέμπροβα, Πεχλιβανίδης, Καλαϊτζίδης (30′ Τσιώτας), Καλύμνιος (c).