Γ’ Εθνική: Πάτησε με το καλημέρα κορυφή ο Άρης Αβάτου με ανατρεπτική τριάρα επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου

Με το δεξί ξεκίνησε στον φετινό μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής ο Άρης Αβάτου, αφού επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο γήπεδο του Κουτσού και πάτησε με το καλημέρα στην κορυφή της βαθμολογίας δεδομένου ότι στα άλλα αποτελέσματα ουδείς πέτυχε νίκη με διαφορά δυο γκολ έχοντας βάλει τρία ή περισσότερα τέρματα.

Κι όμως, το ματς δεν είχε ξεκινήσει ιδανικά για τους παίκτες του Κώστα Μπεδρελή, αφού λίγο με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο σκορ με τον Γκίκα και παραλίγο να πάρουν διαφορά δύο τερμάτω με τον ίδιο παίκτη. Ωστόσο λίγο μετά το ημίωρο σε σέντρα σουτ από δεξιά του Πέτρου Σαρηγιαννίδη η μπάλα πέρασε πάνω από τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα, αφού πρώτα κόντραρε και σε αμυντικό.

Με τις δυο ομάδες να επιστρέφουν ισόπαλες από τα αποδυτήρια, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες σε ένα ανοιχτό παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο. Εκεί με δυο τέρματα του Βαφειάδη με σουτ στο 82′ και του Παπαδόπουλου στο 90′ διαμορφώθηκε το τελικό 3-1, με τον Απόλλωνα να μένει στο 87ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Θεοδωρίδη με δεύτερη κίτρινη.

Αρκετά καλή η διαιτησία του Χρυσοβαλάντη-Ευστράτιου Στρατούδη από την ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους Νίκο Κολιπέτρο και Παναγιώτη Τερζόπουλο, επίσης από τον Εβρο.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κώστας Μπεδρελής): Κασκαντάμης, Χασάνογλου (85′ Παναγιωτίδης), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φούντας (85′ Κοντογιαννίδης), Σαρηγιαννίδης (55′ Μελισσόπουλος Ρ.), Κωσταρέλης, Γκέκας, Βαφειάδης, Ψεμματάς (65′ Παπαδόπουλος)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης): Παπαδόπουλος Π., Τσομαχασβίλι (75′ Παπαδόπουλος Γ.), Κουτζαβασίλης, Πιτσόλης, Γκούμας, Γκίκα, Θεοδωρίδης, Γεωργιάδης, Λιάρας (85′ Ζιάκας), Ρεβυθόπουλος, Τζαπέγια Ε. (60′ Ηλιόπουλος)