Γ’ Εθνική: Επέστρεψε στην Δόξα Δράμας μετά από 7 χρόνια ο Πόλυς Μουρατίδης

Τα αγαπημένα του ασπρόμαυρα και τον μαυραετό στο στήθος θα φορά μετά την φανέλα της Δόξας Δράμας, Κοσμίου, Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου, Αετού Οφρυνίου και φέτος ο Πολυχρόνης Μουρατίδης.

Ο «Μουρα» όπως το φώναζαν στις ομάδες του, μετά από σχεδόν μια επταετία επιστρεφει στην Δόξα Δράμας. Είναι γιος του Βασίλη Μουρατίδη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Δόξας Δράμας, και πρωην περιφερειακού συντονιστή στη 1η περιφέρεια (Δράμα, Καβάλα, Έβρος, Θράκη, Ξάνθη) κατά την περίοδο που ο Φερνάντο Σάντος ήταν στην Εθνική Ελλάδος.

Ο Πολυχρόνης  αγωνίστηκε όπως και ο πατέρας του στην Δόξα Δράμας ενώ είναι διεθνής με την Κ16 της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και μέλος της μικτής της ΕΠΣ Θράκης. Μετά τις ακαδημίες της Δόξα Δράμας συνέχισε στην Κ19 του Πανθρακικού μέχρι την διάλυση της ομάδας. Με την διάλυση του Πανθρακικού, εντάχθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Κοσμίου τον οποίο βοήθησε σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και στο κύπελλο ερασιτεχνών, συνέχισε στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στον άτυχο τελικό της ΕΠΣ Θρακης, αλλά και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και κατόπιν για 1,5 χρόνο επέστρεψε στον Πανθρακικό. Κατόπιν επέστρεψε στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου κατακτώντας ακόμα ένα πρωτάθλημα και με το πέρας των σπουδών του συνέχισε στον Αετό Οφρυνίου.

H ανακοίνωσητης Δόξας Δράμας: Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση τεσσάρων Δραμινών παικτών, των Πάρη Χατζηκούρτη, Πολυχρόνη Μουρατίδη, Αντώνη Γεωργηεφένδη και Κώστα Προκοπίου.

Μάλιστα, και οι τέσσερις έχουν περάσει σε μικρότερες ηλικίες από τα τμήματα υποδομής των “Μαυραετών”.

Ο Χατζηκούρτης είναι 21χρονος στόπερ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ, έχοντας περάσματα από “Αντώνη Καστρινό”, Πανσερραϊκό, ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας και ΑΕ Κυργίων (μέχρι πρότινος), όντας μέλος και στις μεικτές Δράμας.

Ο Μουρατίδης είναι 23χρονος κεντρικός μέσος, που αγωνιζόταν στον Αετό Οφρυνίου και παλιότερα σε Ακαδημίες Δόξας, “Αντώνη Καστρινό”, Πανθρακικό και Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (στις δυο τελευταίες λόγω σπουδών στην Κομοτηνή).

Ο Γεωργηεφένδης είναι 17χρονος κεντρικός μέσος, που έπαιζε στις ακαδημίες της Δόξας, τον Ακρίτα Δράμας, τον Φίλιππο Δράμας, τον Πανδραμαϊκό και μέχρι πρότινος τον Ορφέα Χωριστής.

Ο Προκοπίου είναι 21χρονος επιθετικός, με περάσματα από Πανδραμαϊκό, Ακρίτα Ν. Κρώμνης, Κ19 Δόξας και εσχάτως ΑΕ Κυργίων.

Ταυτόχρονα, η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει οτι προωθούνται στην πρώτη ομάδα οι 18χρονοι, Βασίλης Κυριαζής (επιθετικός) και Δημήτρης Γεωργιάδης (δεξιός μπακ).

Οι δυο νεαροί, προερχόμενοι από τα σπλάχνα των “Μαυραετών”, έπαιζαν στην Κ19 και θα ενισχύσουν την ομάδα του Σπύρου Φιλίππου, αυξάνοντας τις λύσεις για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε τους έξι συγκεκριμένους Δραμινούς στις τάξεις της Δόξας και ευχόμαστε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία”.