Μετά τον Εθνικό Αγιονερίου στον παγκο του ΠΑΟΝΕ επέστρεψε ο Γιώργος Ποιμενίδης

Στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου Κιλκίς επέστρεψε ο Κιλκισιώτης τερματοφύλακας Γιώργος Ποιμενίδης που για αρκετά χρόνια ήταν κάτω από τα γκολποστ ομάδων της Ροδόπης

Ο Ποιμενίδης μετά τον Εθνικό Αγιονερίου που ήταν περσι, επέστρεψε στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, όπου βρισκόταν προπερυσι και παλιότερα σα παίκτης. Ακόμα έχει καθίσει στον πάγκο στο Πάικο Γουμένισσας έχοντας διπλό ρόλο, αυτόν του προπονητή και τερματοφύλακα.

Ο «Ποιμε” που στην τετραετία του στην Ροδόπη αγωνίστηκε σε Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και Ελπίδα Σαπών, στο παρελθόν έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα και κύπελλα συνολικά με τις ομάδες του (6 κύπελλα, τα 2 με Κιλκισιακό, Λεωνίδιο, Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, 5 πρωταθλήματα με Κιλκισιακό, Χαιδάρι, 2 Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου και ένα Σουπερ Καπ Γ’ Εθνικης) και φέτος θέλει να τα κάνει 12 ή και 13 εαν η ομάδα του κάνει το νταμπλ.

Ο 36χρονος προπονητής στο παρελθόν έχει παίξει σε σε Β’ και Γ’ Εθνική με Κιλκισιακό, ΗΛΤΕΞ Λύκους, Αχαρναϊκό, Λεωνίδιο, Θρασύβουλο, Χαϊδάρι αλλά και ομάδες του Κιλκίς όπως οι Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου Πάικο Γουμένισσας και ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.