ΕΠΣ Θράκης: Στην επόμενη φάση με πεντάρα στον Πόντο Θρυλορίου με χατ τρικ Φουρλατάρα ο Πανθρακικός

Στο ρελαντί ο Πανθρακικός επικράτησε άνετα με 1-5 στο ΔΑΚ Κομοτηνής του τυπικά γηπεδούχου Πόντου Θρυλορίου για την Β’ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης .

Ο προπονητής των πράσινων Νίκος Μπαχαριδης που πήρε δώρο στα γενέθλιά του, ξεκούρασε αρκετούς παίκτες και έδωσε χρόνο σε νέα παιδιά της ομάδας βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα, ενω από την άλλη και ο προπονητής Μιχάλης Κακουλίδης δοκίμασε κάποια πράγματα ωστόσο δεν γιόρτασε με την σειρά του ευχάριστα τα γενέθλιά του. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανθρακικός έπαιξε με δέκα παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Μαγκαφιδης ενώ είχαν γίνει οι 5 αλλαγες.

Στο 16′ σε ανατροπή του Ερκάν, ο Πανθρακικός έχασε το πέναλτυ αφού την εκτέλεση του Αντωνιάδη απέκρουσε ο πρώην πορτιέρε της Ελπίδας σαπών Θωμάς. Ωστόσο στο 21′ με πλασε ο Ερκαν άνοιξε το σκορ και στο 23′ ο Αντωνιάδης εξιλεώθηκε για το πέναλτι κάνοντας το 0-2. Στο 25′ Φουρλαταρας διομόρφωσε το 0-3 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Μονόλογος και στο δεύτερο μέρος για τον Πανθρακικό με το Σιδηρόπουλο στο 52′ να έχει δοκάρι, με τον Φουρλαταρα να κανει χατ τρικ στο 70 και το 80′ να κάνει το 0-5. Στο 85′ ο Θόδωρος Κακουλίδης μείωσε σε 1-5 με τον Πόντο που αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω.

Διαιτητές ήταν οι Παναγιωτιδης, Καρακασιδης και Διονίδης που δεν αντιμετώπισαν καποιο πρόβλημα.

ΠΟΝΤΟΣ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ (Χ. Κακουλίδης): Θωμας, Σιγκιριδης, Σιομας, Πουλιακας, Χαμουζας, Σοπιαδης (75′ Πετρίδης), Ηλιαδης (55′ Μουρατιδης), Περπεριδης, Θ. Κακουλίδης, Χρ. Κακουλίδης, Βουρνατσιδης 51′ (Λουπελης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Σοφουλης, Τζελεπης (67′ Χαριτοπουλος), Σπυριαδης (46′ Αρετάς), Σιδηρόπουλος, Λειβαδειωτης, Καλογρανας (59′ Κουμιδης), Φουρλαταρας, Σμάλης, Ερκαν, (46′ Μαγκαφιδης) Αντωνιαδης (67′ Τσιτλαχιδης), Δραγανιδης.