Basket League: Άνω-κάτω στον Ηρακλή, παραιτήθηκε ο Σκουρτόπουλος! Φαβορί οι Λημνιάτης και Γιατράς

Παραιτήθηκε από τον Ηρακλή ο πρώην ομοσπονδιακός Θανάσης Σκουρτόπουλος και αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Έλληνα τεχνικό, με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας να είναι ιδιαίτερο άσχημο. Σύμφωνα με αναφορές σε αρκετά Αθηναϊκά σάιτ ο Σκουρτόπουλος “έμενε σε ξενοδοχείο, αφού τον… έβγαλαν από το airbnb διαμέρισμα που έμενε μέχρι πρότινος, αφού ήταν απλήρωτο”, ενώ να σημειωθεί ότι όταν γύρισε η ομάδα από την Ολλανδία ήταν χωρίς σπίτι και πήγε μόνος του σε ξενοδοχείο, όπου και μένει ακόμη και τώρα. Επίσης μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, οπαδοί του Γηραιού βρέθηκαν έξω από το Ιβανώφειο για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες.

Το μόνο που απομένει είναι να γίνει μια συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να οριστικοποιηθεί η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Ηρακλής δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη έχει βάλει στο στόχαστρο τους Ηλία Ζούρο και Γιώργο Λιμνιάτη, με την τελευταία ώρα να παίζει δυνατά το όνομα του Μάκη Γιατρά σύμφωνα με τον Κώστα Κούση.

Ο πρώτος δεν είναι «ζεστός» σε αυτό το ενδεχόμενο, με τον Λημνιάτη που κατάγεται από την Ξάνθη και μέχρι χτες ήταν το μεγάλο φαβορί, θα υπάρξουν επαφές σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει επιθυμία για να κάτσει στον πάγκο του Γηραιού, ενώ ο πρώην προπονητής του Προμηθέα για χρόνια μέχρι και φέτος Γιατράς φαίνεται να αλλάζει γνώμη και προτίθεται να αντικαταστήσει τον Σκουρτόπουλο.

Πληροφορίες του BasketPlus.γr αναφέρουν ότι έχει “κλείσει” και τον Γουίλ Τσέρι (30, 1.85), που έπαιξε πρόπερσι στον Ολυμπιακό αλλά είναι δυο χρόνια ανενεργός ενώ μιλά και με τον Στιβ Σμάρτ.