Super League: Τρίποντο – ανάσα για Ράσταβατς μέσα στην Ριζούπολη

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα αφού επικράτησε με 0-1 το απόγευμα του Σαββάτου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» του Απόλλωνα μέσα στη Ριζούπολη δίνοντας βαθιά ανάσα στον προπονητή των Αρκάδων και πρώην της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς.

Μάλιστα αυτή ήταν η 5η νίκη του Αστέρα μέσα στο «σπίτι» των «κυανόλευκων» σε ισάριθμα ματς στην ιστορία των δύο ομάδων, με τον Αργεντινό σέντερ φορ Μπαράλες που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με κεφαλιά στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου να έχει χτίσει μακρά παράδοση, καθώς όχι απλά με δικό του τέρμα κέρδισαν και πέρσι οι φιλοξενούμενοι στο «Γ. Καμάρας» με ίδιο σκορ, αλλά και γιατί συνολικά έχει βρει δίχτυα έξι φορές πλέον!

Για τους νικητές από τους κορυφαίους ήταν για ακόμα μια φορά και ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Μουνάφο ενώ για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τζιανλούκα Φέστα χργσιμοποίησε ως βασικό τον Μπαξεβανίδη, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 81ο λεπτό από τον Λισγάρα. Μάλιστα ο τελευταίος πρόλαβε να κιτρινιστεί στα τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.